ΦΙΛΤΡΟ BAADER FRINGE KILLER 2 ˝ Zoom

BAADER PLANETARIUM

ΦΙΛΤΡΟ BAADER FRINGE KILLER 2 ˝

# BA-2458375

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το ιδανικό φίλτρο για τους κατόχους αχρωματικών τηλεσκοπίων! Το φίλτρο αυτό μειώνει το χρωματικό σφάλμα στην περίμετρο του ειδώλου, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί αναλλοίωτη την ευκρίνεια και τη λαμπρότητά του.
Διαθέσιμο
125,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΦΙΛΤΡΟ BAADER FRINGE KILLER 2˝


Η Baader ανεβάζει τη διόρθωση της χρωματικής εκτροπής σε ένα νέο επίπεδο και προσφέρει στην  ερασιτεχνική αστρονομική κοινότητα έναν πρωτοφανή τύπο φίλτρου! Αντί να αποκόπτει το φως με μήκος κύματος μικρότερο από ένα συγκεκριμένο κατώφλι – όπως κάνουν όλα τα υπόλοιπα φίλτρα διόρθωσης χρωματικού σφάλματος της αγοράς – τo Baader Fringe Killer εξασθενίζει προσεχτικά συγκεκριμένα μέρη του οπτικού φάσματος, διορθώνοντας έτσι αποτελεσματικά τη χρωματική εκτροπή στο ιώδες και ταυτόχρονα διατηρώντας την ευκρίνεια και το χρώμα του ειδώλου.

Η λαμπρότητα των ειδώλων διατηρείται στο ακέραιο, γεγονός πολύ σημαντικό, μιας και στην αστρονομική παρατήρηση και φωτογράφηση κάθε φωτόνιο μετράει!

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής των φίλτρων της Baader επιτρέπει τη συνδυασμένη χρήση τους χωρίς την υποβάθμιση του ειδώλου! Χρησιμοποιήστε το Baader Fringe Killer σε συνδυασμό με το Moon & Skyglow (κωδ. ΒΑ-2458305Α) για ακόμα καλύτερη διόρθωση της χρωματικής εκτροπής και αυξημένη ευκρίνεια. Τα δύο αυτά φίλτρα συμπληρώνουν το ένα το άλλο, προσφέροντας εικόνες σχεδόν ουδέτερες, συγκρίσιμες με αυτές των πιο ακριβών αποχρωματικών τηλεσκοπίων.

Το Fringe-Killer μπορεί επίσης να συνδυαστεί με το φίλτρο Contrast Booster για αυξημένη οξύτητα και κοντράστ.

Οι αστροφωτογράφοι που χρησιμοποιούν αχρωματικά τηλεσκόπια, θα εκτιμήσουν επίσης τις επιδόσεις του φίλτρου τόσο στην πλανητική φωτογράφηση όσο και στο βαθύ ουρανό.  

Τέλος, το Fringe-Killer σε συνδυασμό με το κόκκινο φίλτρο της Baader (κωδ. BA-2458307) ισοδυναμεί με ένα στενό φίλτρο Hα με εύρος ~70 nm και μέγιστη απόδοση 95% – και, μάλιστα, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Η πολύ προσεκτική διαδικασία λείανσης ξεχωρίζει τα φίλτρα της Baader από τα φίλτρα άλλων κατασκευαστών. Οι επιστρώσεις τοποθετούνται επαγγελματικά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξάχνωσης κενού, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή συνοχή στην μετάδοση και στο συντονισμό του μέγιστου της διαπερατότητας του φίλτρου. Στο τελικό στάδιο το φίλτρο υποβάλλεται σε ιοντική σκλήρυνση, που προστατεύει την αλλοίωση των επιστρώσεων από τη φυσιολογική χρήση ή τον συνήθη καθαρισμό.

Το φίλτρο διατίθεται στη στάνταρ διάμετρο 1¼˝ (31.8mm) και στη διάμετρο των 2˝ (50,8mm).

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.