Φίλτρο Astro Conversion για EOS350D/20D Zoom

BAADER PLANETARIUM

Φίλτρο Astro Conversion για EOS350D/20D

# BA-2459212

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Με το φίλτρο αυτό η φωτογραφική σας μηχανή EOS350D/20D θα είναι έτοιμη για αστροφωτογράφηση.
Διαθέσιμο
90,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Φίλτρο Astro Conversion για EOS350D/20D

Το φίλτρο αυτό κατασκευάζεται με μέγιστη επίπεδη οπτική στίλβωση και με βελτιωμένη φασματική διαπερατότητα. Είναι κατάλληλο για Canon EOS 350 D/10 D/20 D όπως και την 30 D και θα βελτιώσει σημαντικά την φωτογραφική σας μηχανή, έτσι ώστε να είναι κατάλληλη για αστροφωτογραφία.
Όπως φαίνεται παρακάτω στο γράφημα φασματικής απόκρισης, βλέπουμε πως είναι πολύ πιο αποδοτικό στα μήκη κύματος τα οποία ενδιαφέρουν τους αστροφωτογράφους αποδίδοντας καλύτερες εικόνες αλλά δεσμεύοντας και πολύ περισσότερο φως.
Βεβαίως πρέπει να αναφερθεί πως το γνήσιο φίλτρο είναι κατά τι  μικρότερο και η εγκατάσταση αποδεικνύεται λίγο δυσκολότερη, καθώς μπορεί να χρειαστεί να γεμίσουν τα κενά με σιλικόνη ή κάποιο αντίστοιχο υλικό.


 

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.