Φίλτρο Astro Conversion BCF (Baader Corrector Filter) για Canon EOS 5D Mark II και 6D Zoom

BAADER PLANETARIUM

Φίλτρο Astro Conversion BCF (Baader Corrector Filter) για Canon EOS 5D Mark II και 6D

# BA-2459214A

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Με το φίλτρο αυτό αναβαθμίζεται η φωτογραφική σας μηχανή CANON EOS 5D Mark II ή 6D, ώστε να δίνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην αστροφωτογράφηση.

Διαθέσιμο
89,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Φίλτρο Astro Conversion BCF (Baader Corrector Filter) για Canon EOS 5D Mark II και 6D

Μετά την επιθυμία πολλών φωτογράφων η Baader Planetarium κατασκεύασε ένα φίλτρο ειδικά για τις κάμερες της σειράς Canon EOS. Με το νέο φίλτρο αυτό καταφέρνουμε να πάρουμε το ζητούμενο αποτέλεσμα αλλάζοντας μόνο το πρόσθιο φίλτρο της κάμερας, ενώ το υπόλοιπο πιεζοηλεκτρικό σύστημα παραμένει αμετάβλητο.
Υπήρχαν πολλές απαιτήσεις στο φίλτρο αυτό και για αυτό κατασκευάστηκε με πολύ υψηλά στάνταρ στην επικάλυψη που αφορά την αντανάκλαση καθώς και στο πάχος του φίλτρου. Κατασκευάζεται με μέγιστη επίπεδη οπτική στίλβωση και με βελτιωμένη φασματική διαπερατότητα. Το φίλτρο BCF, με ακρίβεια 1/100 του χιλιοστού, αντικαθιστά το εργοστασιακό φίλτρο της κάμερας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του, καθώς είναι εξαιρετικά λεπτό, με πάχος περίπου 0.5 mm.

Το συγκεκριμένο φίλτρο είναι ειδικά κατασκευασμένο για τις κάμερες Canon EOS 5D Mark II και 6D.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.