Φίλτρο Astro Conversion BCF (Baader Corrector Filter) για Canon EOS 40 D/50 D/400 D/450 και 1000D Zoom

BAADER PLANETARIUM

Φίλτρο Astro Conversion BCF (Baader Corrector Filter) για Canon EOS 40 D/50 D/400 D/450 και 1000D

# BA-2459213

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Με το φίλτρο αυτό αναβαθμίζεται η φωτογραφική σας μηχανή EOS340 D/50 D/400 D/450 και 1000D δίνοντας πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην αστροφωτογράφηση.
Διαθέσιμο
74,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


Φίλτρο Astro Conversion BCF (Baader Corrector Filter) για Canon EOS 40 D/50 D/400 D/450 and 1000DΜετά την επιθυμία πολλών φωτογράφων η Baader Planetarium κατασκεύασε ένα φίλτρο ειδικά για τις κάμερες 400D και 40D. Με το νέο φίλτρο αυτό καταφέρνουμε να πάρουμε το ζητούμενο αποτέλεσμα αλλάζοντας μόνο το εμπρόσθιο φίλτρο της κάμερας, ενώ το υπόλοιπο πιεζοηλεκτρικό σύστημα παραμένει αμετάβλητο.
Υπήρχαν πολλές απαιτήσεις στο φίλτρο αυτό και για αυτό κατασκευάστηκε με πολύ υψηλά στάνταρ στην επικάλυψη που αφορά την αντανάκλαση καθώς και στο πάχος του φίλτρου. Κατασκευάζεται με μέγιστη επίπεδη οπτική στίλβωση και με βελτιωμένη φασματική διαπερατότητα. Το φίλτρο BCF αντικαθιστά το εργοστασιακό φίλτρο της κάμερας με ακρίβεια 1/100 του χιλιοστού. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του καθώς είναι εξαιρετικά λεπτό, με πάχος περίπου 0.5 mm.
Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.