Φίλτρο αποκοπής θερμικών ακτινοβολιών D-ERF 135 mm Zoom

BAADER PLANETARIUM

Φίλτρο αποκοπής θερμικών ακτινοβολιών D-ERF 135 mm

# BA-2459244D

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το φίλτρο αυτό ανήκει στην σειρά των πολύ καλών διηλεκτρικών ηλιακών φίλτρων D-ERF της Baader με διάμετρο 135 mm. Αποκόπτει τις θερμικές ακτινοβολίες και είναι απαραίτητο για την παρατήρηση του Ήλιου με γραμμικά φίλτρα όπως της γραμμής Η-α
Προσωρινά Εξαντλημένο
836,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Φίλτρο αποκοπής θερμικών ακτινοβολιών D-ERF 135 mm


Το φίλτρο αυτό ανήκει στη σειρά των πολύ καλών διηλεκτρικών ηλιακών φίλτρων D-ERF της Baader με διάμετρο 135 mm. Αποκόπτει τις θερμικές ακτινοβολίες και είναι απαραίτητο για την παρατήρηση του Ήλιου με γραμμικά φίλτρα όπως της γραμμής Η-α. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα, αφήνει μόνο ένα μέρος του Ηλιακού φάσματος να το περάσει και αποκόπτει πλήρως τις ακτινοβολίες UV και IR. Πρέπει να σημειωθεί πως κατασκευάζεται χωρίς κάποιο δαχτυλίδι / πλαίσιο στήριξης και θα πρέπει οπωσδήποτε να συνδυάζεται με το αντίστοιχο διάφραγμα το οποίο αφήνει να περάσει κάθε φορά η απαιτούμενη ποσότητα φωτός και θερμότητας. 

Ενδεικτικός τρόπος χρήσης φίλτρου D-ERF σε συνδυασμό με διάφραγμαΕπιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.