Φακός μείωσης της εστιακής απόστασης - για το NexImage Zoom

CELESTRON

Φακός μείωσης της εστιακής απόστασης - για το NexImage

# CE94178

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Διευρύνετε το οπτικό πεδίο του τηλεσκοπίου σας περισσότερο από δύο φορές, για να κάνετε φωτογράφηση ευρέως πεδίου της Σελήνης και του Ήλιου (πάντα με το κατάλληλο φίλτρο).

Διαθέσιμο
45,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Φακός μείωσης της εστιακής απόστασης – για την κάμερα NexImage

 
Διευρύνετε το οπτικό πεδίο του τηλεσκοπίου σας περισσότερο από δύο φορές, για να κάνετε φωτογράφηση ευρέως πεδίου της Σελήνης και του Ήλιου (πάντα με το κατάλληλο φίλτρο).

Ο φακός μείωσης της εστιακής απόστασης NexImage αντικαθιστά την κάνη των 1,25 ιντσών και βιδώνει απευθείας στην υποδοχή NexImage.
Το προιόν αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως προαιρετικό αξεσουάρ της κάμερας NexImage της Celestron.

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.