ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ "LUX-90" LED 2,5x Zoom

KONUS

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ "LUX-90" LED 2,5x

# KO3379

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Μεγεθυντικός φακός  με μεγάλη διάμετρο που διευκολύνει την ανάγνωση.Διαθέτει διπλό φωτισμό  LED για ακόμη πιο ξεκούραστο διάβασμα.

Άμεσα διαθέσιμο
15,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ "LUX-90" LED 2,5x

Μεγεθυντικός φακός  με μεγάλη διάμετρο που διευκολύνει την ανάγνωση.Διαθέτει διπλό φωτισμό  LED για ακόμη πιο ξεκούραστο διάβασμα.

Ο έξυπνος σχεδιασμός του δεν περιλαμβάνει πλαίσιο φακού με αποτέλεσμα να είναι ελαφρύς και μοντέρνος. Με τις 2,5 μεγεθύνσεις του μπορείτε να δείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια διαφόρων αντικειμένων.

Χαρακτηριστικά:

Διάμετρος: 90mm
Μεγεθύνσεις: 2,5X
Φωτισμός LED
Βάρος:120 g
Περιλαμβάνονται 3 μπαταρίες LR1130

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.