ΦΑΚΟΣ MΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ LABZZ MG3 3x & 8x ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ (Ø 90) Zoom

LEVENHUK

ΦΑΚΟΣ MΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ LABZZ MG3 3x & 8x ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ (Ø 90)

# LEV-70812

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

 Ο μεγεθυντικός φακός Levenhuk LabZZ MG3 Magnifier με πυξίδα είναι απαραίτητος για κάθε μικρό επιστήμονα που ενδιαφέρεται να εξερευνήσει το περιβάλλον και να ανακαλύψει τη χλωρίδα και την πανίδα. 

Άμεσα διαθέσιμο
7,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 ΦΑΚΟΣ MΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ LABZZ MG3 3x & 8x ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ

 Ο μεγεθυντικός φακός Levenhuk LabZZ MG3 Magnifier με πυξίδα είναι απαραίτητος για κάθε μικρό επιστήμονα που ενδιαφέρεται να εξερευνήσει το περιβάλλον και να ανακαλύψει τη χλωρίδα και την πανίδα. 

Αυτός ο μεγεθυντικός φακός επιτρέπει την παρατήρηση εντόμων, την επιφάνεια των πετρωμάτων και των μετάλλων, την εξέταση μυστηριωδών δρόμων στο ξύλο και …..την έρευνα των μικρών ντετέκτιβ.

Διαθέτει δύο φακούς, με μεγέθυνση 3x και 8x αντίστοιχα, οι οποίοι προσφέρουν λεπτομερείς και καθαρές εικόνες. Ο μεγαλύτερος φακός θα σας βοηθήσει να διαβάσετε ή να παρακολουθήσετε φωτογραφίες. Ο μικρότερος είναι ιδανικός για τη μελέτη μικροσκοπικών αντικειμένων. Μια μηχανική πυξίδα με τα βασικά σημεία του ορίζοντα και μια κλίμακα κλήσης είναι ενσωματωμένη στη λαβή του μεγεθυντικού φακού . Η λαβή και το πλαίσιο του μεγεθυντικού φακού είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, ανθεκτικό στην κρούση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 190

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 245 x 25 x 105 mm (0.1 Kg )

Διάμετρος φακού (διαστάσεις) σε mm: 90 & 23
Μεγέθυνση: 3x & 8x


Υλικό οπτικών: Ακρυλικό
Υλικό σώματος: Πλαστικό
Υλικό χερουλιού: Πλαστικό

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.