ΦΑΚΟΣ KOWA PROMINAR MFT 25MM/f1.8 Zoom

KOWA

ΦΑΚΟΣ KOWA PROMINAR MFT 25MM/f1.8

# KW-MFT25/1.8

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η οπτική ιδεολογία και η πρωτοπόρος τεχνολογία που αποτελούν κληρονομιά της δουλειάς της Kowa του τελευταίου μισού αιώνα και πλέον, δίνουν σήμερα ζωή στους νέους φακούς micro four third (4/3), εμπλουτίζοντας τη θρυλική σειρά Kowa Prominar της οποίας το όνομα συνδέεται μόνο με άριστα οπτικά. Η Kowa ξεκίνησε την κατασκευή κινηματογραφικών φακών από το 1954. Η πολύτιμη αυτή εμπειρία έφερε σαν αποτέλεσμα τους νέους φακούς micro four third (4/3),  MFT8.5mm/2.8, MFT12mm/1.8 και MFT25mm/1.8 για τις φωτογραφικές τύπου 4/3 Olympus-Panasonic.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
759,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΦΑΚΟΣ KOWA PROMINAR MFT 25MM/f1.8

Φακοί MFT: η Kowa αντλεί από την οπτική της κληρονομιά.
Η οπτική ιδεολογία και η πρωτοπόρος τεχνολογία που αποτελούν κληρονομιά της δουλειάς της Kowa του τελευταίου μισού αιώνα και πλέον, δίνουν σήμερα ζωή στους νέους φακούς micro four third (4/3), εμπλουτίζοντας τη θρυλική σειρά Kowa Prominar της οποίας το όνομα συνδέεται μόνο με άριστα οπτικά.

Η Kowa ξεκίνησε τους κινηματογραφικούς φακούς με τον KALLOFLEX Auto-Mat το 1954 και συνέχισε να κατασκευάζει με την ίδια ποιότητα τη μοναδική κάμερα KOWA SUPER 66 για περίπου 25 χρόνια. Η πολύτιμη αυτή εμπειρία έφερε σαν αποτέλεσμα τους MFT8.5mm/2.8, MFT12mm/1.8 και MFT25mm/1.8 για τις φωτογραφικές τύπου 4/3 Olympus-Panasonic. Έως τώρα από αυτό που έχει διαπιστωθεί η μηχανή που δεν δέχεται τους φακούς MFT  είναι η PANASONIC DMC-G1 (από το 2008).  

Ο τυπικός χειροκίνητος φακός KOWA PROMINAR 25mm F1.8 παρέχει οξείες εικόνες υψηλής ανάλυσης από το κέντρο έως τα άκρα του πεδίου, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού!   

Φακοί XD
Οι φακοί XD της Kowa (extra-low dispersion=εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) , σε συνδυασμό με κοίλους φακούς οι οποίοι διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστ
ικά σχετικά με τη διάχυση του φωτός, ελαττώνουν, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τη χρωματική εκτροπή και τη χρωματική ατέλεια.

Κυκλικό άνοιγμα

Η κατασκευή των 9 λεπίδων του διαφράγματος έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε σε κάθε άνοιγμα (f-stop) το διάφραγμα φαίνεται κύκλος, με αποτέλεσμα την πιο «φυσική» εντύπωση στην εικόνα.

Διπλό Σύστημα Διαφράγματος
Η κατασκευή του διαφράγματος καθιστά δυνατή την επιλογή μεταξύ αθόρυβης λειτουργίας ή λειτουργίας του με το χαρακτηριστικό "κλικ". Οι ρυθμίσεις του διαφράγματος μπορούν να αλλάξουν στιγμιαία, ώστε να προσαρμόζεστε άμεσα στις φωτογραφικές ανάγκες του θέματος.  

Σώμα από κράμα αλουμινίου
Όλα τα εσωτερικά μέρη προστατεύονται από ένα συμπαγές και άκαμπτο σώμα από αλουμίνιο. Μπορείτε να καταλάβετε την άριστη ποιότητα κατασκευής του, το βάρος και την ισορροπία του με ένα απλό κράτημα στο χέρι ή με την προσάρτησή του στην κάμερα.

Σύστημα Αιωρούμενου Μηχανισμού
Το σύστημα αιωρούμενου μηχανισμού του φακού είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη δυσλειτουργιών, ενώ αυξάνει τη διάρκεια ζωής των φακού. Επιπλέον, διατηρείται η υψηλή οπτική απόδοση σε οποιαδήποτε απόσταση κι αν είναι το φωτογραφικό θέμα.

Κατασκευάζονται στην Ιαπωνία
Από τον σχεδιασμό έως τον έλεγχο ποιότητας της κατασκευής, οι φακοί MFT είναι “Made in Japan” και απόρροια της εμπειρίας και της οπτικής κληρονομιάς 60 και πλέον χρόνων της ιαπωνικής Kowa.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται
Κύριος φακός, Σκίαστρο, Κάλυμμα αντικειμενικού, Καπάκι φακού από τη πλευρά της άρμοσης, Μαλακή θήκη

Διατίθεται σε μαύρο, ασημί ή πράσινο

Χαρακτηριστικά
Εστιακή απόσταση: 25mm
F/T number: F1,8 / T1,9
Φακός:  8 στοιχείων σε 6 ομάδες
Γωνία θέασης: 40.9°(Οριζ.)x31.1°(Κάθ.)x50.2°(Διαγ.)
Διάφραγμα: Κυκλικό 9 λεπίδων
Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 0,25m
Max Reprojection Ratio: 1 : 6,5
Σπείρωμα φίλτρου: Ø 55mm (προσάρτηση στο σκίαστρο)
Βάρος: 400gr (χωρίς το σκίαστρο)
Διαστάσεις (Μέγιστη Διάμετρος x Μήκος) :  Ø 60x94mm (Χωρίς το σκίαστρο)

 

Δείτε παρακάτω στα συνημμένα αρχεία την παρουσίαση του Αν. Καθηγητή ΑΠΘ και Διευθυντή φωτογραφίας κ. Θεοδωρόπουλου για τους φακούς KOWA MFT.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 400

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.