ΕΥΡΥΓΩΝΙΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ WA 20mm Zoom

AURIGA

ΕΥΡΥΓΩΝΙΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ WA 20mm

# AUWA-20

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η ευκρίνεια και η αντίθεση αυτών των προσοφθάλμιων φακών θα εκπλήξουν και τους πιο προσεκτικούς και σχολαστικούς παρατηρητές. Απίστευτες παρατηρήσεις της σεληνιακής επιφάνειας, του Ήλιου, των πλανητών, ακόμη και αντικειμένων του βαθέως ουρανού σας περιμένουν.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
49,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΕΥΡΥΓΩΝΙΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ WA 20mm

H Auriga παρουσιάζει την οικογένεια των ευρυγώνιων προσοφθάλμιων φακών με φαινόμενο οπτικό πεδίο 65° (για το μοντέλο 8 mm το πεδίο είναι 60°), με κάνη 31,8 mm και αντιανακλαστική επίστρωση FMC. Η σειρά Auriga WA αποτελείται από τέσσερις προσοφθάλμιους φακούς: 8mm, 12mm, 17mm και 20mm. Κάθε φακός αυτής της σειράς έχει 4 στοιχεία. Η οπτική διάταξη που υιοθετείται σε αυτά τα προσοφθάλμια εγγυάται εξαιρετική παρατηρησιακή εμπειρία με κάθε τύπο τηλεσκοπίου. Το φαινόμενο πεδίο των 65° (60° για το μοντέλο των 8mm) είναι η χρυσή τομή για όσους αναζητούν προσοφθάλμιους φακούς με υψηλό λόγο τιμής / απόδοσης, ενώ αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με τα τυπικά προσοφθάλμια που συνοδεύουν τα τηλεσκόπια εισαγωγικού και μεσαίου επιπέδου.

Η ευκρίνεια και η αντίθεση αυτών των προσοφθάλμιων φακών θα εκπλήξουν και τους πιο προσεκτικούς και σχολαστικούς παρατηρητές. Απίστευτες παρατηρήσεις της σεληνιακής επιφάνειας, του Ήλιου, των πλανητών, ακόμη και αντικειμένων του βαθέως ουρανού σας περιμένουν. Όλοι οι προσοφθάλμιοι φακοί της σειράς έχουν eye relief 17mm. Η απόδοση στα άκρα του πεδίου είναι καλή και δεν παρατηρούνται ανεπιθύμητες ανακλάσεις. Η αντιανακλαστική επίστρωση FMC εγγυάται εικόνες με πολύ υψηλά επίπεδα λαμπρότητας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Eye Relief (mm) 17
Διάμετρος κάννης 1,1/4" (31,8mm)
Εστιακή απόσταση 20
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 65
Πλήθος οπτικών στοιχείων 4

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.