Έτοιμα Παρασκευάσματα Σετ 10τμχ Zoom

LEVENHUK

Έτοιμα Παρασκευάσματα Σετ 10τμχ

# LEV-29279

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το σετ Levenhuk N10 NG μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μικροσκόπιο κάθε τύπου και μάρκας.

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
12,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Έτοιμα Παρασκευάσματα Σετ 10τμχ Levenhuk  

Η προετοιμασία μιας διαφάνειας για μελέτη στο μικροσκόπιο δεν είναι απλή διαδικασία. Πρώτον, χρειάζεστε ειδικά εργαλεία για να κόψετε μια λεπτή φέτα από το υλικό. Δεύτερον, πρέπει να είστε πολύ ακριβείς και προσεκτικοί, για να τοποθετήσετε τη φέτα πάνω στη διαφάνεια και να την καλύψετε, χωρίς να τη σύρετε πάνω στο γυαλί.

Γνωρίζοντας πόση δουλειά απαιτείται, οι περισσότεροι προτιμούν να αποφύγουν αυτή τη διαδικασία. Γι’ αυτό και υπάρχουν σετ δειγμάτων τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις ανοίξετε τη συσκευασία! Δεν χρειάζεται ούτε να κόψετε ούτε να τοποθετήσετε ούτε να προσθέσετε ρητίνη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία – όλες οι διαφάνειες στο σετ Levenhuk N10 NG είναι ήδη έτοιμες, και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μία από αυτές στην τράπεζα και να εστιάσετε.

Να νιώσετε ότι είστε έτοιμοι να φτιάξετε τις δικές σας διαφάνειες, το σετ περιλαμβάνει και μερικές κενές διαφάνειες και γυαλάκια επικάλυψης. Το σετ Levenhuk N10 NG μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μικροσκόπιο κάθε τύπου και μάρκας.

Το σετ περιλαμβάνει:

1. Φτερά πουλιών
2. Τρίχωμα γάτας
3. Τρίχωμα σκύλου
4. Πτερύγιο ψαριού
5. Μυρμήγκι
6. Φτερό πεταλούδας
7. Κεφάλι μύγας
8. Σαγόνια μέλισσας
9. Φτερό μέλισσας
10. Πόδι κουνουπιού


Επιπλέον Πληροφορίες

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται επίσης: 12 κενές διαφάνειες και 20 γυαλάκια επικάλυψης.

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.