ΕΣΤΙΑΣΤΗΣ AURIGA NEWTON DSF Zoom

AURIGA

ΕΣΤΙΑΣΤΗΣ AURIGA NEWTON DSF

# AUNEWTON-DSF

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο εστιαστής 2 ιντσών της Auriga για νευτώνεια τηλεσκόπια έχει σύστημα διπλής ταχύτητας με λόγο 1:11, για γρήγορη και ακριβή εστίαση με οποιοδήποτε φορτίο, π.χ. μεγάλο ευρυγώνιο προσοφθάλμιο και φωτογραφική μηχανή με τροχό φίλτρων, οδήγηση εκτός άξονα κ.λπ.

Προσωρινά Εξαντλημένο
249,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΕΣΤΙΑΣΤΗΣ AURIGA NEWTON DSF

Όταν αποφασίζετε να αναβαθμίσετε τον οπτικό σας σωλήνα, συνήθως αποφασίζετε να αντικαταστήσετε τον εστιαστή, επειδή είναι μικρός και δεν ανταποκρίνεται στις ολοένα μεγαλύτερες απαιτήσεις του κόσμου της αστροφωτογραφίας, όπου κυριαρχούν τα μεγάλα, βαριά προσοφθάλμια. Η Auriga απαντάει σε αυτά τα συνεχώς αυξανόμενα και πολύ συγκεκριμένα αιτήματα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατόχους νευτώνειων τηλεσκοπίων, όπως τα μοντέλα Black Diamond, να αντικαταστήσουν τον στάνταρ εστιαστή με έναν πιο μεγάλο, ακριβή και αποτελεσματικό.

Ο εστιαστής 2 ιντσών της Auriga για νευτώνεια τηλεσκόπια έχει σύστημα διπλής ταχύτητας με λόγο 1:11, για γρήγορη και ακριβή εστίαση με οποιοδήποτε φορτίο, π.χ. μεγάλο ευρυγώνιο προσοφθάλμιο και φωτογραφική μηχανή με τροχό φίλτρων, οδήγηση εκτός άξονα κ.λπ. Η διαδρομή των 43 mm παρέχει μεγάλα περιθώρια και κάνει άνετη τη χρήση. Ολόκληρος ο εστιαστής είναι κατασκευασμένος από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με αποτέλεσμα υψηλή σταθερότητα και αξιοπιστία. Επιπλέον, αυτή η έκδοση του εστιαστή είναι εξοπλισμένη με σύστημα οδοντωτών τροχών με ρουλεμάν, για μέγιστη σταθερότητα. Ο εστιαστής δέχεται προσοφθάλμιους φακούς και των δύο διαμέτρων, 50,8 mm και 31,8 mm, χάρη στον αντάπτορα που περιλαμβάνεται. Ο ελαστικός αντάπτορας 50.8 / 31.8 κλειδώνεται στη θέση του με ασφάλεια, χάρη στο δοκιμασμένο σύστημα μπρούτζινου δακτυλίου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.