Ερευνητής RED DOT SKY SURFER III GIANT Zoom

BAADER PLANETARIUM

Ερευνητής RED DOT SKY SURFER III GIANT

# BA-2957300

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτή η έκδοση της Baader planetarium θα σας εκπλήξει με το πόσο εύκολα θα μπορείτε να βρείτε τους στόχους σας στον νυχτερινό ουρανό καθώς ο συγκεκριμένος ερευνητής φέρει αρκετές καινοτομίες σε σχέση με τους υπόλοιπους ερευνητές κόκκινης κουκίδας.
Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 41,00 €

Τιμή προσφοράς: 32,80 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


Ερευνητής RED DOT SKY SURFER III GIANT

Ο ερευνητής κόκκινης κουκίδας είναι ένα όργανο που χρησιμοποιεί ένα επιστρωμένο γυάλινο παράθυρο για να προβάλλει το είδωλο μιας μικρής κόκκινης κουκίδας στο νυχτερινό ουρανό. Αυτή η έκδοση της Baader planetarium θα σας εκπλήξει με το πόσο εύκολα θα μπορείτε να βρείτε τους στόχους σας στον νυχτερινό ουρανό.
Ο συγκεκριμένος ερευνητής φέρει αρκετές καινοτομίες σε σχέση με τους ερευνητές κόκκινης κουκίδας άλλων κατασκευαστών. Το ελεύθερο άνοιγμα αντιστοιχεί σε 30 mm που σε σύγκριση με τα 20mm των άλλων ερευνητών προσδίδει πολύ πιο άνετη στόχευση. Πίσω και μπροστά από τον φακό έχουν τοποθετηθεί σύνδεσμοι ώστε να αποφεύγεται μια πιθανή, μη επιθυμητή, αποσυναρμολόγηση. Ο αντικειμενικός φέρει αντί-ανακλαστική επικάλυψη, κάτι που σκοτεινιάζει τον ουρανό πολύ λιγότερο από τους ερευνητές του ανταγωνισμού. Επίσης η κόκκινη κουκίδα προσαρμόζει την θέση της αλλά και το μέγεθος της με ιδιαίτερη ευκολία και έπειτα διατηρείται  σταθερά στις επιλογές αυτές.

Έρχεται με τρείς αντάπτορες στήριξης που δίνουν την δυνατότητα στον ερευνητής RED DOT SKY SURFER III GIANT να προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα τηλεσκόπια.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 75

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.