Ερευνητής 9x50 ανορθωτικός, με διαγώνιο 90°, φωτεινή πηγή και βάση Zoom

CELESTRON

Ερευνητής 9x50 ανορθωτικός, με διαγώνιο 90°, φωτεινή πηγή και βάση

# CE93781

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο ανορθωτικός ερευνητής 9x50 με διαγώνιο 90 μοιρών και βάση της Celestron αποτελεί σπουδαία αναβάθμιση για τον ερευνητή που διαθέτουν τα περισσότερα τηλεσκόπια τύπου Schmidt-Cassegrain.

Διαθέσιμο
174,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Ερευνητής 9x50 ανορθωτικός, με διαγώνιο 90ο, φωτεινή πηγή και βάση

 

Με λίγα λόγια

  • Αναβαθμίστε τον ερευνητή σας και σταματήστε να καταπονείτε τον αυχένα και την πλάτη σας!
  • Ο ερευνητής 9x50 της Celestron αποτελεί εξαιρετική επιλογή για παρατήρηση τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς προβάλλει πλήρως ορθά τα παρατηρούμενα είδωλα και όχι ανεστραμμένα.
  • Το φωτεινό σταυρόνημα δεν αποκρύπτει τα ουράνια αντικείμενα.
  • Περιλαμβάνεται βάση αποτελούμενη από δύο δακτυλίους με ενσωματωμένοdovetail.

 

Περιγραφή

Ο ανορθωτικός ερευνητής 9x50 με διαγώνιο 90 μοιρών και βάση της Celestron αποτελεί σπουδαία αναβάθμιση για τον ερευνητή που διαθέτουν τα περισσότερα τηλεσκόπια τύπου Schmidt-Cassegrain. Ο ερευνητής έχει διάφραγμα 50 mm, φαινόμενο οπτικό πεδίο 5 μοιρών και παράγει ευκρινή είδωλα με μεγέθυνση 9x. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του οργάνου αυτού διατηρεί τον ορθό προσανατολισμό των ειδώλων και κατά τη διεύθυνση δεξιά-αριστερά, αλλά και κατά τη διεύθυνση πάνω-κάτω. Έτσι, διευκολύνεται ο εντοπισμός και η παρακολούθηση των αντικειμένων καθώς αυτά φαίνεται να ολισθαίνουν εντός του οπτικού πεδίου. Ακόμη, ο προσοφθάλμιος που διαθέτει ο ερευνητής μπορεί να περιστραφεί προκειμένου να βρείτε την πιο βολική για εσάς θέση παρατήρησης.

Το σταυρόνημα που υπάρχει χαραγμένο στον προσοφθάλμιο φακό του ερευνητή, σας βοηθάει να τοποθετήσετε το παρατηρούμενο αντικείμενο στο κέντρο του οπτικού πεδίου, είτε όταν ευθυγραμμίζετε το τηλεσκόπιό σας, είτε όταν παρατηρείτε ουράνια αντικείμενα, όπως για παράδειγμα, αντικείμενα βαθέως ουρανού. Το σταυρόνημα μάλιστα, μπορεί να εστιαστεί και ανεξάρτητα από τον ίδιο τον ερευνητή. Μια μπαταρία τροφοδοτεί τον φωτισμό του σταυρονήματος με απαλό, κόκκινο φως. Ο φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα, στρέφοντας τον κοχλία on/off.

Ο ανορθωτικός ερευνητής 9x50 με διαγώνιο 90μοιρών της Celestron, διατίθεται με τη βάση του, η οποία αποτελείται από δύο δακτυλίους και φέρει προσαρμοσμένο dovetail. Η ευθυγράμμιση του ερευνητή καθίσταται εύκολη χάρη στους κατάλληλους, μεγάλου μεγέθους κοχλίες. Η προσάρτηση και η αποσύνδεση του ερευνητή από τα περισσότερα τηλεσκόπια τύπου Schmidt-Cassegrain, καθώς και από τους οπτικούς σωλήνες της σειράς EdgeHD της Celestron, χάρη στο dovetail γίνεται εύκολα και χωρίς να επηρεάζεται η ευθυγράμμιση του οργάνου.

 

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 680

Επιπλέον Πληροφορίες

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά


Διάφραγμα 50 mm
Μεγέθυνση 9x
Μέγιστη ωφέλιμη μεγέθυνση 118x
Ελάχιστη ωφέλιμη μεγέθυνση 7.14x
Οριακό αστρικό μέγεθος 11
Διακριτική ικανότητα (Rayleigh) 2.79 arcsec
Διακριτική ικανότητα (Dawes) 2.32 arcsec

Φωτοσυλλεκτική ικανότητα

(σε σχέση με το ανθρώπινο μάτι)

51x
Φαινόμενο οπτικό πεδίο
Βάρος 680 gr
Μήκος 191 mm
Ύψος 140 mm

 

 Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.