ΕΝΤΟΜΟΣΚΟΠΙΟ C1 3x & 6x Zoom

LEVENHUK

ΕΝΤΟΜΟΣΚΟΠΙΟ C1 3x & 6x

# LEV-69716

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κάθε είδους έντομα, ζωύφια, πεταλούδες μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε αυτό το δοχείο με τα διάφανα τοιχώματα, ώστε να παρατηρηθούν με λεπτομέρεια με τον μεγεθυντικό φακό που είναι ενσωματωμένος στο καπάκι του. 

Άμεσα διαθέσιμο
8,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΕΝΤΟΜΟΣΚΟΠΙΟ C1 3x & 6x

Το δοχείο εντόμων Levenhuk LabZZ C1 είναι ένα απλό βοήθημα που θα εντυπωσιάσει τους νεαρούς ερευνητές. Κάθε είδους έντομα, ζωύφια, πεταλούδες μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε αυτό το δοχείο με τα διάφανα τοιχώματα, ώστε να παρατηρηθούν με λεπτομέρεια με τον μεγεθυντικό φακό που είναι ενσωματωμένος στο καπάκι του. Μπορείτε, επίσης, να γεμίσετε το δοχείο με νερό, να ρίξετε μέσα μικρά ψάρια και να παρατηρείτε τα ψάρια από κάθε πλευρά και γωνία.

Το δοχείο εντόμων Levenhuk LabZZ C1 είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό όταν παρατηρείτε τη φύση. Σχεδόν κάθε ζωντανός οργανισμός που ζει στην άγρια φύση και είναι αρκετά μικρός για να χωρέσει στο δοχείο μπορεί να γίνει αντικείμενο συναρπαστικής μελέτης με το LabZZ C1. Ο μεγεθυντικός φακός προτείνεται για παιδιά ηλικίας από τριών έως δώδεκα ετών.

Η σχεδίαση είναι πολύ απλή: το καπάκι έχει ενσωματωμένο τον φακό που δίνει μεγέθυνση 6x. Διαθέτει επίσης έναν πρόσθετο πτυσσόμενο μεγεθυντικό φακό ισχύος 3x. Ο πάτος του δοχείου διαθέτει ένα ειδικό πλέγμα μέτρησης, που βοηθάει στον προσδιορισμό του μεγέθους του υπό μελέτη αντικειμένου.

 

Διάμετρος φακού

45 mm

Διάμετρος ένθετου φακού

35 mm

Μεγέθυνση

6x

Μεγέθυνση ένθετου φακού

3x

Υλικό οπτικών

Οπτικό πλαστικό

Σώμα

Πλαστικό

Επιπλέον

Πλέγμαμέτρησης με κλίμακα 0,5 εκατοστών στον πάτο. Περιλαμβάνεται πλαστική αράχνη.

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις συσκευασίας: 7,1 x 8,1 x 8,1 cm

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.