ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ) Zoom

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ)

# NEX-2212

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το φωτογραφικό και παρατηρητικό υλικό του βιβλίου είναι πρωτότυπο. Για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνώστη, οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα διάφορα είδη περιλαμβάνουν κοντινά και μακρινά πλάνα. 

Άμεσα διαθέσιμο
20,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ)

Γνωρίστε τις υδρόβιες μορφές ζωής στις θάλασσες της Ελλάδας!

Ο συγγραφέας Ηλίας Παπαδόπουλος ασχολείται τριάντα χρόνια με τις καταδύσεις και είκοσι με την υποβρύχια φωτογραφία. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, συγκέντρωσε μια πολύ πλούσια συλλογή από λήψεις της υδρόβιας ζωής των ελληνικών θαλασσών. Το βιβλίο συγκεντρώνει τις καλύτερες από αυτές, συνδυάζοντάς τες με την αναλυτική περιγραφή των ειδών (μέγεθος, βάθος διαβίωσης, χρωματισμός κ.ά.) που κατοικούν στα νερά της Ελλάδας!

 


Τα χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής των ελληνικών θαλασσών, με την τεράστια ποικιλομορφία βιότοπων, δίνoυν την ευκαιρία σε μια μεγάλη ποικιλία υδρόβιων να βρει τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης και διατροφής. Οι βραχώδεις ακτές με μεγάλο βάθος, εναλλάσσονται με κλειστούς κόλπους, με αμμώδεις και λασπώδεις βυθούς. Έτσι προσφέρουν δυνατότητες ανάπτυξης στη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλομορφία υδρόβιου πληθυσμού.

Το φωτογραφικό και παρατηρητικό υλικό του βιβλίου είναι πρωτότυπο. Για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνώστη, οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα διάφορα είδη περιλαμβάνουν κοντινά και μακρινά πλάνα. Στα κοντινά πλάνα, δίνεται η ευκαιρία να εντοπίσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων ειδών. Στα μακρινά, ο αναγνώστης μπορεί να δει τα χαρακτηριστικά του βιότοπου που συνήθως συναντάται το κάθε είδος. Η τελική ταξινόμηση των ειδών έγινε αποκλειστικά με την βοήθεια του φωτογραφικού υλικού.
Πρόθεση αυτής της έκδοσης, είναι να συμβάλλει στην διευκόλυνση της αναγνώρισης των διαφόρων ειδών από τους ανθρώπους που αγαπούν την θάλασσα, είτε κολυμπούν με μια μάσκα στο πρόσωπο το καλοκαίρι, είτε ασχολούνται με καταδύσεις, είτε απλώς θέλουν να γνωρίσουν την υδρόβια ζωή των θαλασσών μας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Συγγραφέας ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Εκτύπωση Έγχρωμη
Αριθμός σελίδων 340
Διαστάσεις (mm) 16.5 x 24

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.