Διόπτρα NV PULSAR Challenger GS 3.5x50, 74097 Zoom

YUKON

Διόπτρα NV PULSAR Challenger GS 3.5x50, 74097

# YUK-9100080109

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Διόπτρα νυχτερινής όρασης κατάλληλη για κάσκα κεφαλής και για τρίποδα. Έχει υψηλή προστασία από νερό και σκόνη, προσοφθάλμιο πέντε στοιχείων και εξελιγμένο ενισχυτή εικόνας CF-Super.
Διαθέσιμο εντός 3-14 ημερών
425,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Διόπτρα NV PULSAR Challenger GS 3.5x50, 74097


Ενσωματωμένο φωτιστικό Υπερύθρων
Το Challenger GS 3.5x50 διαθέτει ένα ισχυρό φωτιστικό υπέρυθρης (IR) ακτινοβολίας, για να λειτουργεί σε πεδία με ανεπαρκή επίπεδα φυσικού φωτισμού και σε αποστάσεις πάνω από τον μέσο όρο.

Χειριστήρια
Το Challenger λειτουργεί με τη βοήθεια ενός μόνο διακόπτη, ο οποίος ενεργοποιεί διαδοχικά τη διόπτρα και το ενσωματωμένο φωτιστικό υπερύθρων (IR). Ο σχεδιασμός του διακόπτη εμποδίζει την τυχαία ενεργοποίηση του φωτιστικού υπερύθρων.

Βάση στήριξης
Το Challenger είναι εξοπλισμένο με δύο αντιδιαμετρικά τοποθετημένες υποδοχές για τρίποδο που επιτρέπουν την προσαρμογή του σε κάσκα κεφαλής και παρατήρηση τόσο με το δεξί όσο και με  το αριστερό μάτι. Επιπλέον, επιτρέπουν την τοποθέτηση του Challenger σε τρίποδο με υποδοχή 1/4".

Σώμα
Η κατασκευή του σώματος από μέταλλο και πλαστικό εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία κατά τη χρήση. Το Challenger έχει βαθμό προστασίας IP46 (IEC 60529), δηλαδή αυτή η συσκευή είναι προστατευμένη από το νερό και τη σκόνη, συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευρύτερη γκάμα εξωτερικών συνθηκών.


Προσοφθάλμιος φακός
Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με έναν νέο προσοφθάλμιο φακό πέντε στοιχείων, που ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση στα άκρα του οπτικού πεδίου του και προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και αντίθεση (κοντράστ). Ένα μαλακό καπάκι από καουτσούκ, που λειτουργεί ως παρωπίδα, κρύβει το φως που βγαίνει από τον προσοφθάλμιο, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να μένει απαρατήρητος.

CF-SUPER, εξελιγμένος ενισχυτής εικόνας
Στον πυρήνα της σειράς Challenger GS υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός από ειδικά σχεδιασμένα οπτικά R-Contact και ο εξελιγμένος ενισχυτής εικόνας CF-Super, που παρέχει την υψηλότερη ανάλυση στο σύνολο του οπτικού πεδίου – κανένα άλλο προϊόν Νυχτερινής Παρατήρησης σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν έχει τέτοια απόδοση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος Φακού (mm) 50
Μεγέθυνση (x) 3,5
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 13°
Exit pupil (mm) 6
Eye Relief (mm) 12

Επιπλέον Πληροφορίες

Τύπος Ενισχυτή Εικόνας: CF-Super/EP-33-SF         
Ανάλυση (κέντρο/άκρα Οπτικού Πεδίου): 42/36 γραμμές ανά mm
Μέγιστη απόσταση παρατήρησης: 200 m *
Ρύθμιση διοπτρίας: ±4 διοπτρίες
Τάση λειτουργίας: 3V (1xCR123A)
Υποδοχή στήριξης σε τρίποδα
Θερμοκρασία Λειτουργίας: -20 °C …+40 °C

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.