Διόπτρα NV PULSAR Challenger GS 1x20, Head mount πακέτο, 74095 Zoom

YUKON

Διόπτρα NV PULSAR Challenger GS 1x20, Head mount πακέτο, 74095

# YUK-9100080110

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Νέο μικρό μοντέλο με προστασία IP46 από νερό και σκόνη. Βάρος μόλις 600γρ. με την κάσκα. Φακός CF-Super.
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
425,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

NIGHT VISION  PULSAR Challenger GS 1x20 Head Mount Kit


Ενσωματωμένο φωτιστικό Υπέρυθρων.
Το Challenger GS 1x20 διαθέτει ένα φωτιστικό υπέρυθρης (IR) ακτινοβολίας, για να λειτουργεί σε πεδία με ανεπαρκή επίπεδα φυσικού φωτισμού και σε αποστάσεις πάνω από το μέσο όρο.

Ενεργοποίηση
Το Challenger λειτουργεί με τη βοήθεια ενός διακόπτη και μόνο, ο οποίος ενεργοποιεί διαδοχικά το προϊόν και το ενσωματωμένο φωτιστικό υπερύθρων (IR). Ο σχεδιασμός του διακόπτη εμποδίζει την τυχαία ενεργοποίηση του φωτιστικού υπερύθρων.

Στήριξη
Το Challenger είναι εξοπλισμένο με δύο υποδοχές για τρίποδο που επιτρέπουν την προσαρμογή του σε κάσκα και παρατήρηση ή με το δεξί ή με  το αριστερό μάτι. Επιπλέον, επιτρέπουν στο Challenger να τοποθετηθεί σε τρίποδο με υποδοχή 1/4".

Σώμα
Η κατασκευή του σώματος από μέταλλο και πλαστικό εξασφαλίζει επιπλέον αντοχή και αξιοπιστία κατά τη χρήση. Το Challenger έχει βαθμό προστασίας IP46 (IEC 60529), δηλαδή αυτή η συσκευή είναι προστατευμένη από το νερό και τη σκόνη, άρα μπορεί να λειτουργήσει σε μεγάλο εύρος συνθηκών.

Προσοφθάλμιος φακός
Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με έναν νέο προσοφθάλμιο φακό πέντε στοιχείων που ελαχιστοποιεί τη στρέβλωση στα άκρα του οπτικού πεδίου του και αυξάνει την ευκρίνεια και την αντίθεση της εικόνας. Ένα μαλακό παρέκταμα από καουτσούκ που λειτουργεί ως παρωπίδα εμποδίζει τη διαφυγή φωτός από τον προσοφθάλμιο, επιτρέποντας στον χρήστη να μένει απαρατήρητος.

CF-SUPER εξελιγμένος ενισχυτής εικόνας
Στον πυρήνα της σειράς Challenger GS υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός από ειδικά σχεδιασμένα οπτικά R-Contact και ο εξελιγμένος ενισχυτής εικόνας CF-Super, που παρέχει την υψηλότερη ανάλυση (σε όλο το πεδίο) που μπορεί να βρει κανείς σε προϊόντα Νυχτερινής Παρατήρησης αυτής της κατηγορίας τιμής.

Επιπλέον Πληροφορίες


Τύπος Ενισχυτή Εικόνας : CF-Super / EP-33-SF
Μεγέθυνση, Χ: 1
Διάμετρος Αντικειμενικού φακού, mm : 20
Ανάλυση σε γραμμές (κέντρο/άκρα οπτικού πεδίο), γραμμές/mm : 42 / 36
Γωνιώδες οπτικό πεδίο, μοίρες : 36
Βεληνεκές παρατήρησης, m : 100
Ρύθμιση δοπτρίας προσοφθαλμίου : ±4
Exit pupil, mm : 6
Eye relief, mm : 12
Τάση λειτουργίας, Volt : 3V (2xAAA)
Υποδοχή στήριξης σε τρίποδα, ίντσες : ¼
Θερμοκρασιακή περιοχή λειτουργίας : -20 °C …+40 °C
Χρόνος Λειτουργίας : 50 ώρες, χωρίς IR, 20 ώρες, με IR
Διαστάσεις, mm : 163x79x57
Βάρος, kg : 0,300
Βάρος κάσκας, kg : 0,200

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.