Διόπτρα Νυχτός Victory 5.6x62 T* Zoom

ZEISS

Διόπτρα Νυχτός Victory 5.6x62 T*

# CZ-523007

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τα τελευταία χρόνια, η διόπτρα νυκτός έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ για τον απαιτητικό κυνηγό, το νυχτερινό φύλακα αλλά και τον φυσιολάτρη, προσφέροντάς τους ευελιξία και αυτονομία σε συνθήκες περιορισμένου φωτισμού αλλά και πλήρους συσκότισης!
Διαθέσιμο με Προπαραγγελία
5.445,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Διόπτρα Νυχτός Victory NV 5.6x62 T*

Τα τελευταία χρόνια, η διόπτρα νυκτός έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ για τον  απαιτητικό κυνηγό, το νυχτερινό φύλακα αλλά και τον φυσιολάτρη, προσφέροντάς τους ευελιξία και αυτονομία σε συνθήκες περιορισμένου φωτισμού αλλά και πλήρους συσκότισης!

Ακόμα και τα πιο καλά παραδοσιακά κιάλια δε μπορούν να συναγωνισθούν την ποιότητα εικόνας που προσφέρει μια διόπτρα νυκτός με εξελιγμένη οπτοηλεκτρονική τεχνολογία.

Η νέα διόπτρα νυκτός Zeiss Victory NV 5.6x62 T*

Ο νέος, 2ης γενιάς φωτοενισχυτής, ικανός να ενισχύσει το φως έως και 20.000 φορές, τα τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά και ο υψηλής ποιότητας φακός 2.0/125 Τ* της Zeiss, εγγυώνται τη βέλτιστη απόδοση στο χρήστη.
Με τη διόπτρα νυκτός Zeiss Victory NV 5.6x62 T*  θα μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα μεγάλο θήραμα σε απόσταση 150 μέτρων, σε συνθήκες πλήρους συσκότισης!
Επιπλέον το ενσωματωμένο ειδικό σταυρόνημα για εκτίμηση της απόστασης ή του μεγέθους του παρατηρούμενου αντικειμένου καθιστά την Victory NV 5.6x62 T* το ιδανικό όργανο για τον πλέον απαιτητικό χρήστη.  

Επιπρόσθετος υπέρυθρος φωτισμός

Ακόμα και με τις καλύτερες συσκευές νυκτερινής όρασης, είναι αδύνατο να παρατηρήσει κανείς τις σκιές των δέντρων σε συνθήκες παντελούς έλλειψης φωτισμού.
Σε τέτοιες ακραίες συνθήκες η Victory NV 5.6x62 T* είναι έτοιμη για χρήση! Ο ενσωματωμένος υπέρυθρος LED φακός, σας επιτρέπει να φωτίσετε τον περιβάλλοντα χώρο. Στην περίπτωση της παρατήρησης μακρινών στόχων υπό τέτοιες συνθήκες μία προαιρετική λυχνία μίας ίντσας με ενσωματωμένο υπέρυθρο φίλτρο μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στη συσκευή.

Τεχνολογία LotuTec®

Τα στίγματα και ακαθαρσίες του φακού που προκαλούνται από σταγόνες βροχής, σκόνη ή δακτυλικά αποτυπώματα είναι πλέον παρελθόν χάρη στη νέα τεχνολογία επίστρωσης LotuTec®. Η καινοτόμα αυτή επίστρωση λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα για το φακό της διόπτρας, απαλλάσοντάς τον από το μεγαλύτερο ποσοστό των στιγμάτων που προκαλεί η συχνή και σκληρή χρήση. Επιπλέον, η προηγμένη αυτή τεχνολογία επίστρωσης, καθιστά το φακό αδιάβροχο και ανθεκτικό σε εκδορές. Και όλα αυτά χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση του φακού!

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 1000
Διάμετρος Φακού (mm) 62
Μεγέθυνση (x) 5.6
Στεγανότητα Αδιάβροχο έως 400 mbar (~4μ)
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 142
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 5

Επιπλέον Πληροφορίες

Τεχνολογία φωτοκαθόδου: 2ης + γενιάς
Ενίσχυση φωτός:
20.000x
Εύρος μικρορυθμίσεων διόπτρας:
± 4 dpt
Εμβέλεια:
500 μέτρα
Διαγράμμιση σταυρονήματος:
0,5m/100m
LotuTec® : 
Ναι
Γόμωση αζώτου:
Ναι
Εγγύηση: 5 έτη
Διαστάσεις: 233 x 80 x 100 mm
Βάρος: 1
.000 γραμμάρια

Εξοπλισμός που περιλαμβάνεται:

  • Θήκη μεταφοράς
  • Ιμάντας για τον Καρπό
  • Κάλυμμα Προσοφθαλμίου
  • Κάλυμμα φακού
  • Δύο μπαταρίες ΑΑ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.