Διόπτρα EXELON 3x50, NV 24101 Zoom

YUKON

Διόπτρα EXELON 3x50, NV 24101

# YUK-9100080067

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το Exelon 3x50 σχεδιάστηκε για παρατήρηση εξωτερικού χώρου, για επιτήρηση και προσανατολισμό χώρου σε φυσικές συνθήκες νυχτερινού φωτός: από το σούρουπο έως και το απόλυτο σκοτάδι!
Διαθέσιμο
339,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Exelon 3x50, #24101

Το μοντέλο αυτό συνδυάζει μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά. Ο συνδυασμός της νέας φωτοκαθόδου CF με το μεγάλο άνοιγμα του αντικειμενικού φακού (50mm) παρέχει εικόνα απαλλαγμένη από παραμορφώσεις, καθαρή και με γεωμετρική ακρίβεια, σε όλη την επιφάνεια της οθόνης. Η ενίσχυση του φωτός της νέας φωτοκαθόφου CF που φθάνει την τιμή των 1200e- ξεπερνά στην ουσία κάθε άλλου μοντέλου 1ης γενιάς.

Αυτό το χαρακτηριστικό δίνει στο Exelon 3x50 μία εξαιρετικά μεγάλη απόσταση παρατήρησης και μεγάλη ανάλυση στην αναγνώριση των παρατηρούμενων αντικειμένων. Σε φυσικές συνθήκες (φυσικός νυχτερινός φωτισμός 0,05lux) η συσκευή μπορεί να ανιχνεύσει την ύπαρξη αντικειμένου σε απόσταση 500 μέτρων το οποίο γίνεται εύκολα αντιληπτό (αναγνωρίζεται) σε απόσταση 230-270 μέτρων.

Το μεγάλο πεδίο παρατήρησης 13ο κάνει το Exelon 3x50 ιδανική συσκευή για παρατήρηση κινούμενων αντικειμένων. Χάρη στην εργονομική κατασκευή του μεταφέρεται εύκολα και είναι ιδανικό για σκληρή χρήση όπως σε συνθήκες κυνηγίου, ψαρέματος, ορειβασίας κλπ.


Εξαιτίας του σφαιρικού σχήματος της φθορίζουσας οθόνης της φωτοκαθόδου, η συσκευή παράγει εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνες σε όλο το εύρος της οθόνης, έχοντας διακριτική ικανότητα από 42 γραμμές/mm στο κέντρο έως 32 γραμμές/mm στα άκρα.

O Exelon λειτουργεί και σε παθητική κατάσταση (χωρίς τεχνητές πηγές φωτός) και σε ενεργητική κατάσταση (λυχνία υπέρυθρων-IR ανοικτή) για χρήση σε συννεφιασμένες βραδιές χωρίς σελήνη ή σε απόλυτο σκοτάδι. Η μονάδα διαθέτει δύο υποδοχές για τρίποδα οι οποίες της επιτρέπουν να προσαρτηθεί σε στήριξη κεφαλής (κάσκα). Επίσης μπορεί να προσαρτηθεί μαζί με ένα laser pointer και να χρησιμοποιηθεί σαν όργανο νυχτερινής σκόπευσης.
Λειτουργεί με μία μπαταρία CR123A που δίνει διάρκεια έως 50 ώρες ή 8 ώρες με χρήση λυχνίας IR, σε θερμοκρασιακές συνθήκες από -30ο C έως +40ο C. Περιλαμβάνεται μαλακή θήκη μεταφοράς και πανάκι καθαρισμού.

Τα αξεσουάρ που μπορεί να δεχθεί του δίνουν τη δυνατότητα να μετατραπεί και σε ένα εξαιρετικό εργαλείο νυχτερινής καταγραφής.

 • #29023: Αντάπτορας για προσαρμογή ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής
 • #29074: Φακός υπερύθρων με βάση. Αυξάνει δραματικά το φωτισμό της παρατηρούμενης περιοχής
 • #27021: Μικρόφωνο Yukon, ψηφιακό
 • #29013: Σετ πτυσσόμενου τρίποδα και στήριξης για τζάμι αυτοκινήτου

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 500
Διάμετρος Φακού (mm) 50
Μεγέθυνση (x) 3
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 13°
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 1

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 220 x 80 x 120 mm (0.7 Kg )
 • Τεχνολογία φωτοκαθόδου:  1ης γενιάς
 • Απόσταση ανίχνευσης:  500m
 • Απόσταση αναγνώρισης:  230 ~ 270m
 • Διοπτρική ρύθμιση:  +/- 5
 • Ανάλυση στο κέντρο:  ~ (=) 42 γραμμές / mm
 • Ανάλυση στα άκρα:  ~ (=) 32 γραμμές / mm
 • Τροφοδοσία:  3V (CR123A)
 • Υποδοχές για  τρίποδα:  2 υποδοχές 1/4"
 • Τάξη στεγανότητας:  ΙΡΧ4
 • Διαστάσεις διόπτρας:  191x87x60mm

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.