ΔΙΟΠΤΡΑ CONQUEST GAVIA 30-60X85 Zoom

ZEISS

ΔΙΟΠΤΡΑ CONQUEST GAVIA 30-60X85

# CZ-528048

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η Zeiss προσφέρει στους παρατηρητές της φύσης και των πουλιών την Conquest Gavia 85, μια διόπτρα υψηλής απόδοσης και αξίας. Μια ποικιλία από αξεσουάρ digiscoping που μπορούν να προσαρτηθούν σε αυτήν επεκτείνουν  ακόμη περισσότερο τις χρήσεις της διόπτρας. Μπορείτε να προσαρτήσετε και αντάπτορα για χρήση προσοφθαλμίων αστρονομίας!

Προσωρινά Εξαντλημένο
2.079,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Zeiss Conquest Gavia 85 θέαση υπό γωνία 45 μοιρών


Ένας σύντροφος μικρού μεγέθους για μεγάλες ανακαλύψεις

Χάρη στην εντυπωσιακή ακρίβεια, το χαμηλό βάρος και τον εύρωστο σχεδιασμό, η Zeiss Conquest Gavia είναι ένας σύντροφος που θα θέλετε πάντα μαζί στις εξερευνήσεις σας εκτός της πεπατημένης.

Για να παρατηρήσετε το φυσικό κόσμο χωρίς να προκληθεί αναστάτωση θα χρειαστείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Η νέα διόπτρα της Zeiss, Gavia 85, κουβαλώντας την κληρονομιά του ονόματος Conquest, είναι ο ιδανικός σύντροφος στα ταξίδια σας χάρη στο μικρό της μέγεθος και στο χαμηλό της βάρος, επιτρέποντάς σας έτσι να πάρετε εικόνες των θαυμάτων της φύσης από την κατάλληλη θέση.

Το υψηλής ανάλυσης σύστημα φακών και η γρήγορη εστίαση μεταμορφώνουν τις λήψεις σε αξέχαστες εικόνες. Είτε λαμβάνετε φωτογραφίες από μεμονωμένα πουλιά είτε από ολόκληρο κοπάδι, οι 60 μεγεθύνσεις της Gavia 85 σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη φύση στο μέγιστο δυνατό, χωρίς να χάνετε τις λεπτομέρειες.

Η Zeiss προσφέρει στους παρατηρητές της φύσης και των πουλιών την Conquest Gavia 85, μια διόπτρα υψηλής απόδοσης και αξίας. Μια ποικιλία από αξεσουάρ digiscoping (Smartphone adapter, Photo Lens Adapter M49, M52, M58) που μπορούν να προσαρτηθούν σε αυτήν επεκτείνουν ακόμη περισσότερο τις χρήσεις της διόπτρας. Μπορείτε να προσαρτήσετε και αντάπτορα για χρήση προσοφθαλμίων αστρονομίας!

Κατασκευή
Η Conquest Gavia 85 σχεδιάστηκε με γωνία 45ο για άνετη θέαση. Ο μεγάλος φακός της 85mm εδράζεται σε σώμα από μαγνήσιο με σχετικά μικρό μήκος και βάρος. Η βάση για την προσάρτηση σε τρίποδα είναι με το standard σπείρωμα 1 ¼ και περιστρέφεται γύρω από το σώμα της διόπτρας για μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο και στη θέση θέασης. Συγκρινόμενη με τις υπάρχουσες διόπτρες της Zeiss, η Gavia 85 διαθέτει μεγάλο, εργονομικό δαχτυλίδι εστίασης για μεγαλύτερη ευκολία στην εστίαση. Το προσοφθάλμιο, το οποίο συνοδεύει τη διόπτρα δίνει 30-60 μεγεθύνσεις και είναι αποσπώμενο. Διαθέτει, επίσης εισελκόμενο (προεκτεινόμενο) παρέκταμα δρόσου-σκίαστρο.
Το σύστημα roof των οπτικών της διόπτρας παρέχει εξαιρετικά λαμπρή εικόνα και σε συνδυασμό με τον φακό HD (High Definition) δίνει είδωλα με ασύγκριτη λεπτομέρεια και οξύτητα.
Και βέβαια, ένα τέτοιο προιόν της Zeiss διαθέτει τις πολλαπλές επιστρώσεις Τ*της Zeiss για υψηλή διαπερατότητα και χρωματική πιστότητα, την ειδική επίστρωση LotuTec® η οποία απωθεί το νερό και τη βρωμιά και επιτρέπει γρήγορο και εύκολο καθαρισμό που διαρκεί και αντιθαμβωτική γόμωση αζώτου.


*Σημείωση: Προτείνεται η χρήση καμερών mirrorless ή compact για φωτογράφιση. Για να αποφύγετε το βινιετάρισμα, χρησιμοποιήστε φακό με εστιακή απόσταση 30 mm και άνω με αισθητήρες APS-C και εστιακή απόσταση 40 mm και άνω με κάμερες πλήρους κάδρου (full frame).


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 1700
Τύπος Διόπτρας 45°
Διάμετρος Φακού (mm) 85
Εστιακή Απόσταση (F) 494
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 33 – 23 m
Μήκος (mm) 396 mm
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 3.3
Μεγεθύνσεις 30–60x

Επιπλέον Πληροφορίες

Exit pupil: 2.8 – 1.4 mm
Τύπος αντικειμενικού φακού: HD
Επιστρώσεις: LotuTec® / T*
Γόμωση αζώτου: Yes
Στεγανότητα: 400 mbar
Υποδοχή φίλτρου: M86 x 1.00

10 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.