Διηλεκτρικό Διαγώνιο 2″ Zoom

AURIGA

Διηλεκτρικό Διαγώνιο 2″

# AUDIAG2

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τα διηλεκτρικά διαγώνια κάτοπτρα γωνίας 90° είναι μια πολύτιμη προσθήκη στον εξοπλισμό κάθε ερασιτέχνη αστρονόμου. Ο κατασκευαστής έχει σκεφτεί τα πάντα. Από το μηχανισμό "Quick Lock" με πρακτικές οδοντώσεις έως τις οπτικές ιδιότητες. 

Άμεσα διαθέσιμο
220,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Διηλεκτρικό Διαγώνιο Auriga 2″
 

Τα διηλεκτρικά διαγώνια κάτοπτρα γωνίας 90° είναι μια πολύτιμη προσθήκη στον εξοπλισμό κάθε ερασιτέχνη αστρονόμου. Ο κατασκευαστής έχει σκεφτεί τα πάντα. Από το μηχανισμό "Quick Lock" με πρακτικές οδοντώσεις έως τις οπτικές ιδιότητες. Τα περισσότερα διαγώνια της αγοράς παρέχουν ανακλαστικότητα που μόλις ξεπερνάει το 90%, ενώ αυτό το διαγώνιο της Auriga έχει διηλεκτρική ανακλαστική επιφάνεια που ανακλά προς το προσοφθάλμιο το 99% του προσπίπτοντος φωτός. Το αποτέλεσμα; Λαμπρά είδωλα με υψηλό κοντράστ. Έτσι, απολαμβάνετε τις παρατηρήσεις σας χωρίς απώλειες ευκρίνειας και κοντράστ, κάτι που είναι ιδιαίτερα αισθητό σε παρατηρήσεις υψηλής ανάλυσης.

Έχετε μεγάλα, βαριά προσοφθάλμια και θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε με το τηλεσκόπιό σας; Το βολικό και αποτελεσματικό σύστημα Quick Lock επιτρέπει την ασφαλή συγκράτηση οποιουδήποτε προσοφθαλμίου. Απλά ξεβιδώστε και σφίξτε τον δακτύλιο για να ασφαλίσετε το προσοφθάλμιο στην επιθυμητή θέση. Οι οδοντώσεις αυξάνουν την πρόσφυση και διευκολύνουν τον χειρισμό των δακτυλίων.

Εάν έχετε προσοφθάλμια διαμέτρου είτε 31,8mm είτε 50,8mm, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ανησυχείτε μήπως τα χαράξετε. Το κλασικό σύστημα συγκράτησης με βίδα αφενός χαράζει την κάνη και αφετέρου επιτρέπει μια κάποια κλίση του προσοφθαλμίου μέσα στο διαγώνιο. Ενώ με το σύστημα Quick Lock θα είστε βέβαιοι ότι η οπτική διαδρομή, ακόμα και όταν τοποθετείτε μεγάλους και βαριούς φακούς Barlow ή άλλα παρελκόμενα, είναι πάντα τέλεια ευθυγραμμισμένη, χωρίς ανεπιθύμητες κλίσεις, που μπορεί να υποβαθμίσουν αισθητά τις παρατηρήσεις σας. Για να χρησιμοποιήσετε ένα κλασικό προσοφθάλμιο31,8 mm, σφίξτε τον αντάπτορα 50,8mm/31,8mm  βιδώνοντας τον μεγάλο οδοντωτό δακτύλιο του διαγωνίου, χαλαρώστε τον δακτύλιο του αντάπτορα, τοποθετήστε τον προσοφθάλμιο φακό και σφίξτε τον μικρό δακτύλιο του διαγωνίου. Για να χρησιμοποιήσετε προσοφθάλμια2 ιντσών, αφαιρέστε τον αντάπτορα 50,8mm/31,8mm και τοποθετήστε το προσοφθάλμιο.

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος (mm) 50.8

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.