Διαγώνιο πρίσμα T-2  Jena 90 μοιρών, Baader - Zeiss Zoom

BAADER PLANETARIUM

Διαγώνιο πρίσμα T-2 Jena 90 μοιρών, Baader - Zeiss

# BA-2456095

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Διαγώνιο πρίσμα Zeiss Jena 90ο με προσαρμογή T2 και στις 2 πλευρές.

Διαθέσιμο
226,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Διαγώνιο πρίσμα T-2  Jena 90o, Baader - Zeiss

Η Baader σε συνεργασία με την Zeiss Jena προσφέρει ένα άριστης ποιότητας διαγώνιο πρίσμα 90ο.
Η μηχανική ακρίβεια του πρίσματος της Zeiss Jena είναι 5 φορές μεγαλύτερη από εκείνη των απλών πρισμάτων με πλαστικά περιβλήματα. Επίσης, το πρίσμα αυτό έχει τις καλύτερες δυνατές επιστρώσεις, για μέγιστη διαύγεια και ευκρίνεια. Η Baader το έχει τοποθετήσει σε ένα μεταλλικό πλαίσιο υψηλής ποιότητας, το οποίο έχει και στις 2 πλευρές σπείρωμα T2. Το αποτέλεσμα είναι πολλές δυνατότητες σύνδεσης και μικρή οπτική διαδρομή. Με τους κατάλληλους αντάπτορες μπορείτε να το προσαρτήσετε σε όλα τα τηλεσκόπια. Χάρη στο σπείρωμα T2 το διαγώνιο αυτό προσφέρει άνοιγμα διαμέτρου 35mm, αρκετά μεγαλύτερο από 1,25" (31.7mm). Συνήθως τα πρίσματα και τα κάτοπτρα 1,25" παρέχουν εκμεταλλεύσιμο άνοιγμα 27mm, αφού αυτή είναι η εσωτερική τους διάμετρος. Σε σχέση με αυτά, το πρίσμα της Zeiss Jena δίνει 30% μεγαλύτερο άνοιγμα, που σημαίνει αντίστοιχα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Η οπτική διαδρομή του διαγωνίου είναι 38,5mm. Δεν συνιστάται η χρήση του με προσοφθάλμια 2".

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.