ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ, Ø 50,8 mm MAXBRIGHT Zoom

BAADER PLANETARIUM

ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ, Ø 50,8 mm MAXBRIGHT

# BA-2406210

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Διαγώνιο κάτοπτρο 2 ιντσών Maxbright με 140 επιστρώσεις και ανακλαστικότητα 98,5%.
Διαθέσιμο
415,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Διαγώνιο κάτοπτρο 2 ιντσών Maxbright

Το κάτοπτρο κατασκευάζεται από το κεραμικό υλικό Sitall και έχει 140 στοιβάδες επιστρώσεων. Έτσι μπορεί να καθαρίζεται άνετα, χωρίς τον φόβο ζημιάς στην ανακλαστική επιφάνεια. Η ανακλαστικότητα φτάνει στο 98,5%. Στιβαρή μεταλλική κατασκευή. Τα αξεσουάρ συγκρατόνται από δύο βίδες και έναν δακτύλιο σύσφιξης. Με το θηλυκό σπείρωμα SC που έχει είναι δυνατή η τοποθέτησή του κατευθείαν στο πίσω μέρος ενός SC χωρίς την χρήση του nosepiece 2”. Επίσης είναι δυνατή η τοποθέτηση σφιγκτήρα “Click lock” στο μέρος που τοποθετούνται τα αξεσουάρ ώστε να υπάρχει ακόμα καλύτερη συγκράτηση των αξεσουάρ.

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.