Διαγώνιο Κάτοπτρο Αλουμινίου 90°, Ø 31,8mm Zoom

TELEVUE

Διαγώνιο Κάτοπτρο Αλουμινίου 90°, Ø 31,8mm

# TVDSC-0125

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η αναβαθμισμένη επίστρωση αλουμινίου του κατόπτρου 2 ιντσών παρέχει μια επιφάνεια με 96 τοις εκατό ανακλαστικότητα σε ολόκληρο το φάσμα εκτός από τα άκρα του οπτικού του τμήματος. Η αναβαθμισμένη επίστρωση προσφέρει πρόσθετη ανακλαστικότητα σε σχέση με τις στάνταρ επιστρώσεις αλουμινίου.
Διαθέσιμο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αναβαθμισμένο Διαγώνιο Αλουμινίου 90o, 31.8mm (1 1/4)

 

Η αναβαθμισμένη επίστρωση αλουμινίου του κατόπτρου 2 ιντσών παρέχει μια επιφάνεια με 96 τοις εκατό ανακλαστικότητα σε ολόκληρο το φάσμα εκτός από τα άκρα του οπτικού του τμήματος. Η αναβαθμισμένη επίστρωση προσφέρει πρόσθετη ανακλαστικότητα σε σχέση με τις στάνταρ επιστρώσεις αλουμινίου. Το τελικό στάδιο της επίστρωσης περιλαμβάνει μια σκληρή επικάλυψη για την προστασία του αλουμινίου. Το σώμα του διαγώνιου έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα διαγώνια Everbrite. Το αναβαθμισμένο διαγώνιο κάτοπτρο αλουμινίου 1¼ ιντσών διαθέτει επίστρωση με ανακλαστικότητα 96 τοις εκατό. Όλα τα διαγώνια διαθέτουν μπρούτζινα κολάρα σύσφιξης και σπειρώματα για φίλτρα. Τα αναβαθμισμένα διαγώνια αλουμινίου είναι επιλογές με ενδιαφέρουσα τιμή, ειδικά όταν ως εναλλακτική λύση εξετάζεται η αγορά πρισματικού διαγώνιου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.