ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ 90°, Ø 50,8mm Zoom

SKYWATCHER

ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ 90°, Ø 50,8mm

# AO7700

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτό το υψηλής ποιότητας, πολυεπιστρωμένο διαγώνιο κάτοπτρο 90ο, για διοπτρικά τηλεσκόπια, δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε το μεγάλο οπτικό πεδίο που παρέχεται από τα προσοφθάλμια διαμέτρου 50.8mm (2")
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
74,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


SkyWatcher Διαγώνιο κάτοπτρο  90o, 50,8mm (2")

Αυτό το υψηλής ποιότητας, πολυεπιστρωμένο διαγώνιο κάτοπτρο 90ο, για διοπτρικά τηλεσκόπια, δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε το μεγάλο οπτικό πεδίο που παρέχεται από τα προσοφθάλμια διαμέτρου 50.8mm (2"). Περιλαμβάνεται επίσης αντάπτορας από τα 50,8(2") στα 31,8mm (1 1/4") για προσαρμογή προσοφθαλμίων 31,8mm (1 1/4")

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος (mm) 50.8

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.