Δακτύλιος τύπου Τ Baader για Sony E/NEX Bayonet με D52i/M48 για T-2 και S52 Zoom

BAADER PLANETARIUM

Δακτύλιος τύπου Τ Baader για Sony E/NEX Bayonet με D52i/M48 για T-2 και S52

# BA-2408317

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η Baader κατασκεύασε ένα πολύ κοντό αντάπτορα τύπου Τ για τη βάση φακών Sony E-Mount/NEX bayonet, ο οποίος προσθέτει μόνο 8,3 mm στο backfocus 18 mm του σώματος της μηχανής. Έτσι επιτρέπει την προσαρμογή σε όλα τα συστήματα όπου το backfocus είναι κρίσιμο, όπως στα Hyperstar ή στα γρήγορα νευτώνεια.

Διαθέσιμο
37,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 Δακτύλιος τύπου Τ Baader για Sony E/NEX Bayonet με D52i/M48 για T-2 και S52

Οι φωτογραφικές μηχανές Sony Alpha 7 – ειδικά τα μοντέλα 7S και 7SII – έχουν πολύ ενδιαφέρον για αστρονομικές εφαρμογές, χάρη στην υψηλή ευαισθησία τους, το βραχύ backfocus, το μικρό βάρος και τις μικρές διαστάσεις του σώματος. Η Baader κατασκεύασε ένα πολύ κοντό αντάπτορα τύπου Τ για τη βάση φακών Sony E-Mount/NEX bayonet, ο οποίος προσθέτει μόνο 8,3 mm στο backfocus 18 mm του σώματος της μηχανής. Έτσι επιτρέπει την προσαρμογή σε όλα τα συστήματα όπου το backfocus είναι κρίσιμο, όπως στα Hyperstar ή στα γρήγορα νευτώνεια.

Όλοι οι άλλοι αντάπτορες με σπείρωμα Τ-2 που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά βινιετάρουν. Η Baader έχει ενσωματώσει στον αντάπτορα της Sony το δοκιμασμένο σύστημα του προστατευτικού EOS-T-Ring: Εκτός από το σπείρωμα Τ-2, η σχεδίαση περιλαμβάνει επίσης σπείρωμα Μ48 και το εξωτερικό τμήμα του συστήματος συγκράτησης S52. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα ρύγχος 2 ιντσών με δακτύλιο σύσφιξης S52. Αυτό το ρύγχος 2 ιντσών παρέχει καθαρή κι ανεμπόδιστη εσωτερική διάμετρο 46 mm και εξαφανίζει το βινιετάρισμα στις μηχανές Sony Alpha 7 ακόμα και σε σύνδεση με πολύ γρήγορα οπτικά συστήματα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Οπτική διαδρομή: 8,3 mm
Χρήση: Σύνδεση μηχανών (D)SLR σε σπείρωμα Astro T-2
Μηχανές που εξυπηρετεί: Sony E/NEX
Εσωτερική διάμετρος / καθαρό άνοιγμα: 41 mm
Εξωτερική διάμετρος: 60 mm
Εσωτερική σύνδεση (προς τη μεριά του φακού): S52, T-2 (M42 x 0,75), M48
Εξωτερική σύνδεση (προς τη μεριά του προσοφθαλμίου ή της μηχανής): Bayonet
Συμβατές μάρκες: Astro T-2, Baader Planetarium
Τύπος αντάπτορα: Αντάπτορας φωτογραφικής μηχανής

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.