Δακτύλιοι συγκράτησης οπτικού σωλήνα 200mm (8 ″) Zoom

SKYWATCHER

Δακτύλιοι συγκράτησης οπτικού σωλήνα 200mm (8 ″)

# AO5159000

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Δακτύλιοι συγκράτησης οπτικού σωλήνα (tube rings), κατασκευασμένοι από χυτό αλουμίνιο.
Προσωρινά Εξαντλημένο
47,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Tube Rings

Δακτύλιοι συγκράτησης οπτικού σωλήνα (tube rings), κατασκευασμένοι από χυτό αλουμίνιο. Κατάλληλοι για όλες τις ισημερινές στηρίξεις και την αλταζιμουθιακή ΑΖ3 της SkyWatcher, καθώς και στηρίξεις άλλων κατασκευαστών. Διατίθενται με εσωτερικές διαμέτρους 90mm, 102mm, 120mm, 130mm, 140mm, 150mm, 182mm, 236mm (8’’) και 283mm (10’’). Κλείνουν με μεντεσέδες για εύκολη τοποθέτηση του οπτικού σωλήνα, ενώ με λίγο χαλαρωμένες τις βίδες των μεντεσέδων, μπορεί ο σωλήνας να περιστρέφεται και να ισορροπεί με άνεση κατά το ζύγισμα.Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.