Δακτύλιοι συγκράτησης οπτικού σωλήνα 150mm Zoom

SKYWATCHER

Δακτύλιοι συγκράτησης οπτικού σωλήνα 150mm

# AOTR182

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Δακτύλιοι συγκράτησης οπτικού σωλήνα (tube rings), κατασκευασμένοι από χυτό αλουμίνιο.

Άμεσα διαθέσιμο
49,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Δακτύλιοι για οπτικούς σωλήνες Ø 150mm

 

Αυτοί οι υψηλής ποιότητας δακτύλιοι από χυτό αλουμίνιο είναι κατασκευασμένοι για χρήση με όλες τις ισημερινές στηρίξεις της Sky-Watcher και με την ΑΖ3. Οι δακτύλιοι  ανοίγουν για να είναι εύκολη η τοποθέτηση του οπτικού σωλήνα και οι ασφάλειες μπορούν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της χρήσης, ώστε να επιτρέψουν την περιστροφή και το ζύγισμα του οπτικού σωλήνα. Για τους λάτρεις της αστροφωτογραφίας που θέλουν να αποτυπώσουν καταπληκτικές αστρονομικές θέες έχει προβλεφθεί προσαρμογέας τριπόδου (¼"-20) σε έναν από τους δακτυλίους, πάνω στον οποίο γίνεται εύκολα προσάρτηση τύπου piggyback της φωτογραφικής μηχανής.

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.