ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ, BP IΙ Zoom

BAADER PLANETARIUM

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ, BP IΙ

# BA-1500202

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ρυθμιζόμενοι δακτύλιοι Baader που παρέχουν εξαιρετικά σταθερό κράτημα σε βοηθητικά ή οδηγητικά τηλεσκόπια.

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 169,00 €

Τιμή προσφοράς: 124,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΙΚΑ, BP II


Αυτοί οι ρυθμιζόμενοι δακτύλιοι της Baader παρέχουν εξαιρετικά σταθερό κράτημα σε βοηθητικά ή οδηγητικά τηλεσκόπια.  Διαθέτουν μερικά μοναδικά και χρήσιμα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από άλλους δακτύλιους.
 
Οι πολλαπλές επίπεδες επιφάνειες και οι τρύπες που έχουν ανοιχτεί στην περιφέρεια επιτρέπουν στους δακτύλιους να συνδέονται μεταξύ τους έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ένα συνδυασμό βοηθητικών τηλεσκοπίων. Η κατασκευή τους τους καθιστά ιδανικούς για μεγάλα ή βαριά βοηθητικά τηλεσκόπια. Είναι από αλουμίνιο με πάχος 9,5mm και πλάτος 27,9mm και χρησιμοποιούν μεγάλες, ανοξείδωτες βίδες-σφιγκτήρες. Στην άκρη των σφιγκτήρων αυτών υπάρχουν πλαστικά πέλματα που επιτρέπουν στη βίδα να περιστρέφεται, χωρίς να προκαλεί ζημιά στον οπτικό σωλήνα.

Διατίθενται σε σετ των δύο τεμαχίων εσωτερικής διαμέτρου 6,5’’ (165mm ), για optiko;yw σωλήνες διαμέτρου από 110mm-150mm.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 950

Επιπλέον Πληροφορίες

Σετ 2 τεμαχίων

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.