Βροχόμετρο πλαστικό με στήριγμα Zoom

T.F.A

Βροχόμετρο πλαστικό με στήριγμα

# TFA-471001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Με κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δαχτυλίδι ανακυκλούμενης μνήμης για τη μέτρηση της ποσότητας της βροχόπτωσης χωρίς ράβδο.
Άμεσα διαθέσιμο
9,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Βροχόμετρο πλαστικό με στήριγμα

Ένα πρακτικό βροχόμετρο για εύκολη και ακριβή καταμέτρηση των ποσοτήτων βροχόπτωσης, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό. Προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο, το βροχόμετρο πρέπει να τοποθετηθεί σε κατάλληλη ράβδο σε ύψος περίπου ενός μέτρου από το έδαφος. Θα πρέπει να στέκεται όρθιο και να μην έχει εμπόδια όπως κτίρια ή δέντρα. Ο κύλινδρος μέτρησης μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την υποδοχή για εκκένωση.
Με κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δαχτυλίδι ανακυκλούμενης μνήμης, μπορείτε να καταγράψετε τις μετρήσεις σας και να τις προσθέσετε σε μια πιο καθορισμένη χρονική περίοδο.
Ένας ιδανικός βοηθός για τον κήπο και τη γεωργία, και για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη φύση.
Το προϊόν κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία.

Χωρίς ράβδο
Διαστάσεις: 205x87 mm
Βάρος: 118 γρ.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 118

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.