ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ CM800 Zoom

CELESTRON

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ CM800

# CE44128

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το μικροσκόπιο Labs CM800 της Celestron προσφέρει τις τελευταίες καινοτομίες σε οικονομική τιμή: μεταξύ άλλων, φωτισμό LED εκ των άνω και εκ των κάτω, ο οποίος εξασφαλίζει ζωηρά, φυσικά χρώματα, χωρίς να θερμαίνει καθόλου τη διάταξη.

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
159,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ CM800

Το μικροσκόπιο Labs CM800 της Celestron προσφέρει τις τελευταίες καινοτομίες σε οικονομική τιμή: μεταξύ άλλων, φωτισμό LED εκ των άνω και εκ των κάτω, ο οποίος εξασφαλίζει ζωηρά, φυσικά χρώματα, χωρίς να θερμαίνει καθόλου τη διάταξη.

Τα δύο προσοφθάλμια που περιλαμβάνονται (10x and 20x) και οι τρεις αντικειμενικοί φακοί (4x, 10x and 40x) δίνουν συνδυαστικά τις εξής μεγεθύνσεις: 40x, 80x, 100x, 200x, 400x και 800x.

Ανθεκτικό και σταθερό, χάρη στην κατασκευή του εξ ολοκλήρου από μέταλλο, αυτό το μικροσκόπιο διαθέτει μια ρυθμιζόμενη τράπεζα με μεταλλικά κλιπ, για να κεντράρετε τις διαφάνειες με τα δείγματα. Οι 10 έτοιμες διαφάνειες που περιλαμβάνονται εγγυώνται συναρπαστικές ανακαλύψεις αμέσως μόλις ανοίξετε το κουτί. Ο απλός συμπυκνωτής φωτεινής δέσμης με τον περιστρεφόμενο δίσκο ρυθμίζει τον εκ των κάτω φωτισμό, για καλύτερη εικόνα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το CM800 άριστο εργαλείο για εργαστήρια, σχολεία, εξορμήσεις στη φύση κ.α.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Μεγεθύνσεις (x) 40x έως 800x
Αντικειμενικός 1 4x
Αντικειμενικός 2 10x
Αντικειμενικός 3 40x
Φωτισμός Διπλός με χρήση LED
Διαστάσεις Τράπεζας (mm) 88mm x 88mm

Επιπλέον Πληροφορίες

Στη ευσκευασία περιλαμβάνονται:

10 έτοιμα παρασκευάσματα για παρατήρηση
Αντάπτορας ρεύματος
3 μπαταρίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.