Βασικό κιτ εκμάθησης Robotale Zoom

PLANITEK

Βασικό κιτ εκμάθησης Robotale

# OKY-0002

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το βασικό κιτ εκμάθησης Robotale είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όποιον επιθυμεί να εισαχθεί στο χώρο του Arduino και των αυτοματισμών. Παρέχονται τα βασικά ηλεκτρονικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκμάθηση των βασικών νόμων της ηλεκτρονικής και του προγραμματισμού μέσω της καινοτόμας ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωστής ως Robotale.

Άμεσα διαθέσιμο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Βασικό κιτ εκμάθησης Robotale

Το Robotale, όπως και όλες οι πλακέτες τύπου Arduino, λειτουργεί χάρη σε έναν μικροελεγκτή. Ως μικροελεγκτή μπορούμε να φανταστούμε ένα μικρό επεξεργαστή (όπως αυτός που τρέχει στον υπολογιστή μας), ο οποίος όμως είναι ικανός να λειτουργεί με ελάχιστα ηλεκτρονικά παρελκόμενα. Η κυρίως πλακέτα είναι ο εγκέφαλος. Τα εξαρτήματα και οι αισθητήρες είναι τα εργαλεία και τα αισθητήρια όργανα που χρειάζεται ο εγκέφαλος, για να επιδράσει και να αντιληφθεί το περιβάλλον γύρω του, και ο προγραμματισμός του μικροελεγκτή είναι οι αναλυτικές οδηγίες που δίνουμε εμείς στον εγκέφαλο, ώστε να ξέρει πώς να δράσει σε κάθε περίπτωση. Με τους κατάλληλους αισθητήρες και τις αντίστοιχες ηλεκτρονικές διατάξεις η ηλεκτρονική πλακέτα Robotale μπορεί να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον της (λαμβάνοντας διαφόρων ειδών σήματα, τα οποία μεταφράζει σε ηλεκτρικά σήματα) και φυσικά να αντιδρά όπως την έχει προγραμματίσει ο χρήστης. Τα projects μπορεί να μην απαιτούν χρήση Η/Υ (stand-alone) ή μπορούν να επικοινωνούν με λογισμικά (Processing, .NET, Flash κλπ). 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1.    Robotale (Arduino-Compatible)
2.    Καλώδιο USB
3.    Ράστερ
4.    Κόκκινα leds (τεμ. 5)
5.    Κίτρινα leds (τεμ. 5)
6.    Πράσινα leds (τεμ. 5)
7.    Αντιστάσεις 220 Ohm (τεμ. 8)
8. Αντιστάσεις 1 kOhm (τεμ. 5)
9. Αντιστάσεις 10 kOhm (τεμ. 5)
10. Ποτενσιόμετρο (ροοστάτης)
11. Ψηφιακή οθόνη ενός ψηφίου (τεμ. 1)
12.    Καλώδια σύνδεσης (γέφυρες) (τεμ. 30)

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.