Βάση ερευνητή Telrad, επίπεδη Zoom

TELRAD

Βάση ερευνητή Telrad, επίπεδη

# TL-2001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Εάν ο ερευνητής Telrad είναι από τα αγαπημένα σας εξαρτήματα και θέλετε να τον χρησιμοποιείτε σε περισσότερα από ένα τηλεσκόπια, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα καινούριο Telrad. Μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο την επίπεδη βάση του και να την τοποθετήσετε στο σωλήνα που θέλετε!
Άμεσα διαθέσιμο
15,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Επίπεδη βάση Telrad 


Εάν ο ερευνητής Telrad είναι από τα αγαπημένα σας εξαρτήματα και θέλετε να τον χρησιμοποιείτε σε περισσότερα από ένα τηλεσκόπια, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα καινούριο Telrad. Μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο την επίπεδη βάση του και να την τοποθετήσετε στο σωλήνα που θέλετε.

Η επίπεδη βάση προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε σωλήνα από 4 ίντσες (102mm) και πάνω με τη βοήθεια της ταινίας διπλής όψεως που περιλαμβάνει. Μπορείτε ακόμη να την τοποθετήσετε μόνιμα πάνω στον Dobsonian σωλήνα ή την ισημερινή σας στήριξη, χάριν στις τρύπες που διαθέτει ήδη για αυτό το σκοπό.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 57

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.