Αποχρωματικός φακός Barlow 3x-1.25’’ Zoom

TELESKOP SERVICE

Αποχρωματικός φακός Barlow 3x-1.25’’

# TSB31

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Φακός Barlow TS-Optics από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED) – 3x - 1.25’’

Άμεσα διαθέσιμο
59,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αποχρωματικός φακός Barlow 3x-1.25’’

Φακός Barlow TS-Optics από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED) – 3x - 1.25’’

Περιγραφή

Υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής φακός Barlow διαμέτρου 1.25’’ και μεγέθυνσης 3x. Με βελτιωμένη διόρθωση χρώματος χάρη στο γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED) από το οποίο είναι κατασκευασμένος, επιτυγχάνει εξαιρετικής ευκρίνειας και αντίθεσης είδωλα.

Χρήση

Τοποθετώντας τον φακό Barlow μεταξύ οπτικού σωλήνα και προσοφθάλμιου, θα λάβετε μεγέθυνση τριπλάσια της μεγέθυνσης που θα απέδιδε το ίδιο προσοφθάλμιο. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε προσοφθάλμιο 20 mm, τότε αυτό θα λειτουργήσει σαν να ήταν προσοφθάλμιο 6.5 mm, διατηρώντας όμως τη μεγάλη τιμή του eye relief του αρχικού προσοφθαλμίου για άνετη θέαση. Η τιμή αυτή εκφράζει την απόσταση του ματιού από το προσοφθάλμιο ώστε ο παρατηρητής να βλέπει πλήρες είδωλο. Άνετες τιμές του eye relief θεωρούνται όσες είναι μεταξύ 10-20 mm.
Ο φακός Barlow μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη φωτογράφιση ουράνιων αντικειμένων όπως πλανητών, αλλά και στην φωτογράφιση λεπτομερειών της σεληνιακής επιφάνειας. Το μεγάλο διάφραγμα εξασφαλίζει ιδανικό φωτισμό, χωρίς βινιετάρισμα οποιοδήποτε προσοφθάλμιο 1.25’’ κι αν χρησιμοποιείτε.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μεγέθυνση: 3x
Οπτικός σχεδιασμός: Φακός Barlow 2-στοιχείων από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED) – χωρίς χρωματική εκτροπή
Σύνδεση: Προσοφθάλμιο / κάμερα 1.25’’
Διάφραγμα: 24 mm
Άκρες φακού: Μαυρισμένες – Χωρίς ανακλάσεις
Επίστρωση: Πλήρως πολυεπιστρωμένο


Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.