ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ Zoom

TS-OPTICS

ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ

# TSFLEXKOFFER

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτό το βαλιτσάκι της Teleskop-Service επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά αστρονομικών παρελκομένων ή φωτογραφικού εξοπλισμού.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
54,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ 

Αυτό το βαλιτσάκι της Teleskop-Service επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά αστρονομικών παρελκομένων ή φωτογραφικού εξοπλισμού. Στο εσωτερικό, τόσο η βάση όσο και το καπάκι διαθέτουν μαλακή επένδυση. Εξωτερικά, οι ακμές είναι ενισχυμένες με μέταλλο, έτσι το βαλιτσάκι είναι γερό και ανθεκτικό.

Το εσωτερικό μπορεί να προσαρμοστεί κατά βούληση στα δικά σας παρελκόμενα
Αυτό το βαλιτσάκι είναι ευπροσάρμοστο. Το αφρώδες υλικό στο εσωτερικό είναι κομμένο σε μπλοκ. Αφαιρώντας τον κατάλληλο αριθμό μπλοκ από τις κατάλληλες θέσεις, δημιουργείτε υποδοχές προσαρμοσμένες στο δικό σας προσοφθάλμιο, τον αντάπτορα ή το φίλτρο. Επειδή τα μπλοκ είναι ήδη κομμένα, δεν θα χρειαστείτε εργαλεία, για να κάνετε αυτή τη διαμόρφωση.
Ειδικοί διαχωριστές παρέχουν πρόσθετη σταθερότητα, ώστε να μην υποχωρούν τα μπλοκ, όταν, για παράδειγμα, κάνετε χώρο για μια SLR, ένα βαρύ προσοφθάλμιο, ένα μικρό τηλεσκόπιο ή έναν τηλεφακό. Έτσι, το βαλιτσάκι είναι απολύτως κατάλληλο για τη μεταφορά εύθραυστων αντικειμένων.
Ο συνδυασμός διαχωριστών και μπλοκ από αφρώδες υλικό προστατεύει τα παρελκόμενά σας. Τα αντικείμενα που αποθηκεύετε στο βαλιτσάκι δεν πρόκειται να αλλάξουν θέση.

Άνετη μεταφορά
Το βαλιτσάκι διαθέτει λαβή μεταφοράς. Επίσης, περιλαμβάνεται ένα λουρί ώμου, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να μεταφέρετε το βαλιτσάκι και να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις
Εξωτερικές διαστάσεις: 46x33x15 cm
Εσωτερικές διαστάσεις: 44x31x14 cm


Η συσκευασία περιλαμβάνει:

♦ Ανθεκτικό βαλιτσάκι από αλουμίνιο
♦ Μπλοκ από αφρώδες υλικό στο εσωτερικό για να δημιουργήσετε τις δικές σας υποδοχές
♦ 5 σταθερούς διαχωριστές
♦ Λουρί μεταφοράς

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.