Σφιγκτήρας προσοφθαλμίου 1 ¼ Τ-2, με δυνατότητα εστίασης Zoom

BAADER PLANETARIUM

Σφιγκτήρας προσοφθαλμίου 1 ¼ Τ-2, με δυνατότητα εστίασης

# BA-2458125

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Σφιγκτήρας προσοφθαλμίου 1 ¼ Τ-2, με δυνατότητα εστίασης 5mm, με 3 βίδες συγκράτησης για ακριβές κεντράρισμα και μία βίδα για το κλείδωμα της εστίασης.
Άμεσα διαθέσιμο
40,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Σφιγκτήρας προσοφθαλμίου 1 ¼ Τ-2, με δυνατότητα εστίασης

Με το νέο σύστημα συγκράτησης των προσοφθαλμίων, με προσαρμογή σε σπείρωμα T-2, μπορεί να περιστραφεί το προσαρμοσμένο προσοφθάλμιο ή η κάμερα για να επιτευχθεί ακριβής εστίαση και με μια βίδα μπορεί να κλειδωθεί η περιστροφή και άρα η εστίαση. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ για την διατήρηση της εστίασης κατά τη διάρκεια της πλανητικής φωτογράφησης ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή είναι σημαντική η ακριβής θέση της εστίασης. Οι 3 βίδες συγκράτησης σφίγγουν έναν ορειχάλκινο δακτύλιο για να μη τραυματίσουν το 1 ¼ αξεσουάρ που τοποθετείται. Την ίδια στιγμή οι 3 βίδες επιτρέπουν τον ακριβή έλεγχο της πλευρικής κίνησης του τοποθετημένου αξεσουάρ, ώστε να κεντράρετε το αντικείμενο παρατήρησης με ακρίβεια κλασμάτων του χιλιοστού.
Περιλαμβάνει ένα καπάκι για την σκόνη 1 ¼.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.