ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ WEATHERHUB SMARTHOME SYSTEM Zoom

T.F.A

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ WEATHERHUB SMARTHOME SYSTEM

# TFA-31400102

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Παρακολούθηση των ατμοσφαιρικών συνθηκών εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου οποιαδήποτε στιγμή από οποιοδήποτε μέρος (iOS and Android).

Άμεσα διαθέσιμο
79,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ WEATHERHUB SMARTHOME SYSTEM 

 

Παρακολούθηση των ατμοσφαιρικών συνθηκών εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου οποιαδήποτε στιγμή από οποιοδήποτε μέρος (iOS and Android).

Βασικό σετ, με πομπό θερμοκρασίας. 

Ελέγξτε τα δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος, μέσω smartphone (δωρεάν app). Δέχεται πολλούς χρήστες. Πομπός θερμοκρασίας για τον έλεγχο της εσωτερικής ή της εξωτερικής θερμοκρασίας, ρυθμιζόμενα όρια συναγερμού, μνήμη τουλάχιστον 90 ημερών, απλή εγκατάσταση μέσω internet gateway. Δυνατότητα σύνδεσης στο σύστημα έως και 50 αισθητήρων (868 MHz). Το σύστημα μπορεί να αναβαθμιστεί με την προσθήκη άλλων πομπών. Περιλαμβάνονται: πύλη δικτύου (gateway), πομπός θερμοκρασίας, αντάπτορας AC για την πύλη δικτύου, καλώδιο δικτύου.

 


Εύρος μετρήσεων θερμοκρασίας: -30…+60°C

Πομπός θερμοκρασίας: #30.3300.02, 33 (39) x 17 (33) x 87 (92) mm, 25 gr, δέχεται μπαταρίες 2 x 1,5V AAA (δεν περιλαμβάνονται)
Πύλη δικτύου (gateway): #31.4000.02, 40 (44) x 28 (32) x 104 mm, 66 gr
Συμβατότητα: iOS 7.0 ή Android 3.2 (ή νεότερα). Απαιτείται φωτογραφική μηχανή.
Βάρος πακέτου: 383 gr

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.