Αστρονομικός Φακός ρυθμιζόμενης έντασης (Κόκκινος) Zoom

CELESTRON

Αστρονομικός Φακός ρυθμιζόμενης έντασης (Κόκκινος)

# CE93588

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτός ο φακός ρυθμιζόμενης έντασης LED παρέχει κόκκινο φως για νυχτερινή ανάγνωση χαρτών και ρύθμιση του τηλεσκοπίου.
Άμεσα διαθέσιμο
19,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Celestron, Κόκκινος Αστρονομικός Φακός

 

'Ενα χρήσιμο εργαλείο για τους ερασιτέχνες αστρονόμους!

"Οι πεπειραμένοι παρατηρητές του ουρανού διατηρούν την προσαρμογή της όρασης στο σκοτάδι χρησιμοποιώντας κόκκινο φως χαμηλής έντασης, όταν θέλουν να ρυθμίσουν τα όργανα ή να συμβουλευτούν χάρτες και βιβλία αναφοράς. Το κόκκινο φως προσβάλλει πολύ λιγότερο τη νυχτερινή όραση σε σύγκριση με το λευκό φως ενός φακού χωρίς φίλτρο.",

(Πηγή: "Nightwatch: Ένας Πρακτικός Οδηγός για να δείτε το Σύμπαν"  του Terence Dickinson. Μετάφραση Σίμος Οικονομίδης . Έκδόσεις ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ  Θεσσαλονίκης)

 

 

Αυτός ο φακός ρυθμιζόμενης έντασης LED παρέχει κόκκινο φως για νυχτερινή ανάγνωση χαρτών και ρύθμιση του τηλεσκοπίου. Προστατεύει το μάτι από την έκθεση σε λευκό φώς κατά τη διάρκεια της νυχτερινής παρατήρησης. Έχει διακόπτη ρύθμισης της φωτεινότητας και περιλαμβάνει μπαταρία των 9 volt με διάρκεια λειτουργίας έως 625 ώρες.

 

 

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Με ροοστάτη για αυξομείωση της έντασης

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.