ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟΣΦΑΙΡΟ Zoom

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟΣΦΑΙΡΟ

# 9608681049

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το επιπεδόσφαιρο είναι ένα ελαφρό, εύκολα μεταφερόμενο και εύχρηστο αστρονομικό εργαλείο, που μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε τα σημαντικότερα ουράνια σώματα που είναι ορατά από ένα τόπο, οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου και οποιαδήποτε ώρα.
Εξαντλημένο
22,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

sky maps

Αστρονομικό Επιπεδόσφαιρο

Με τη βοήθειά του μπορούμε τις ξάστερες νύχτες να περπατήσουμε ανάμεσα στα γειτονικά μας αστέρια, σμήνη και νεφελώματα αλλά και να ανταμώσουμε με τη φαντασία μας με τους μακρινούς γαλαξίες. Επίσης μας επιτρέπει να υπολογίσουμε στοιχεία της καθημερινής κίνησης του ήλιου. Εύκολα και γρήγορα και με καλή προσέγγιση μπορούμε να απαντάμε για οποιαδήποτε ημερομηνία σε ερωτήματα όπως:

  • Πότε ανατέλλει και πότε δύει ο 'Ηλιος

  • Πόση είναι η διάρκεια  της ημέρας;

  • Ποιο είναι το ύψος του 'Ηλιου όταν μεσουρανεί;

  • Ποιοι αστερισμοί είναι ορατοί και πως εντοπίζονται;

  • Πότε ανατέλλει και πότε δύει ένας αστέρας;

  • Πού βρίσκεται ένας συγκεκριμένος αστέρας;

  • Ποιο γαλαξία, ποιο σμήνος ή ποιο νεφέλωμα μπορώ να παρατηρήσω;

Απευθύνεται σ' όλους τους ανθρώπους που νιώθουν την ανάγκη να μαθαίνουν, αλλά ιδιαίτερα απευθύνεται στους νέους ανθρώπους που συνηθίζουν να ψάχνουν μέσα στην ουράνια αρμονία, φιλοσοφώντας για τη θέση τους μέσα στο Σύμπαν.

 

Το επιπεδόσφαιρο αυτό είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των καθηγητών του Α.Π.Θ., Σειραδάκη Γιάννη,  Αυγολούπη Σταύρου και του τεχνικού του αστεροσκοπείου του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  κυρίου Τσορλίνη Ευάγγελου.

 

Συνοδεύεται από εγχειρίδιο (32 σελίδων) όπου αναφέρονται οι κυριότεροι αστερισμοί, οι συντεταγμένες όλων των ελληνικών πόλεων άνω των 10.000 κατοίκων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Το επιπεδόσφαιρο και το εγχειρίδιο έρχονται σε ειδική καλάισθητη θήκη πολυτελείας.

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 80
Βιβλιοδεσία Μαλακό εξώφυλλο
Συγγραφέας ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΥΓΟΛΟΥΠΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΙΡΑΔΑΚΗΣ
Εκδοτικός οίκος ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.