*Προσθέστε το τηλεσκόπιό σας στο καλάθι και επιλέξτε το βιβλίο μέσα από το καλάθι σας. 

ASTROFI 102 Zoom

CELESTRON

ASTROFI 102

# CE22202

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

H Celestron αλλάζει όχι μόνο τον τρόπο που χαιρόμαστε την αστρονομία, αλλά και τον τρόπο πλοήγησης στον νυχτερινό ουρανό. Το τηλεσκόπιο Astro Fi 102, τύπου Maksutov-Cassegrain, είναι ένα ολοκληρωμένο τηλεσκόπιο, με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, που επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να το χειριστείτε μέσω του smart phone ή του tablet σας, με τη βοήθεια της εφαρμογής Celestron SkyPortal.

Νέες παραλαβές αναμένονται: 16 - 31 Μαρτίου 2021

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
599,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ASTROFI 102

H Celestron αλλάζει όχι μόνο τον τρόπο που χαιρόμαστε την αστρονομία, αλλά και τον τρόπο πλοήγησης στον νυχτερινό ουρανό. Το τηλεσκόπιο Astro Fi 102, τύπου Maksutov-Cassegrain, είναι ένα ολοκληρωμένο τηλεσκόπιο, με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, που επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να το χειριστείτε μέσω του smart phone ή του tablet σας, με τη βοήθεια της εφαρμογής Celestron SkyPortal. Η εφαρμογή αυτή αντικαθιστά το παραδοσιακό χειριστήριο του τηλεσκοπίου με μια 100% ασύρματη εμπειρία. Απλά κρατήστε το κινητό ή το tablet σας ψηλά, προς τον ουρανό. Μόλις βρείτε ένα αντικείμενο που θέλετε να παρατηρήσετε, αγγίξτε το στην οθόνη. Το τηλεσκόπιο Astro Fi θα στοχεύσει αυτόματα το αντικείμενο, ενώ η οθόνη θα προβάλει πληροφορίες σχετικά με αυτό. Ποτέ η εξερεύνηση του διαστήματος δεν ήταν τόσο διασκεδαστική!


Το Astro Fi 102 έχει το δικό του WiFi, έτσι μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με τη συσκευή σας, ακόμα και σε απομονωμένες τοποθεσίες όπου δεν υπάρχει σήμα από WiFi ή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Η προετοιμασία για την παρατήρηση είναι γρήγορη και εύκολη, χάρη στη βραβευμένη τεχνολογία SkyAlign της Celestron. Κεντράρετε τρία οποιαδήποτε λαμπρά αντικείμενα στο προσοφθάλμιο και το τηλεσκόπιό σας θα υπολογίσει σε ποια τοποθεσία βρίσκεται. Μπορείτε, επίσης, να απολαύσετε μια αστρονομική περιήγηση (Sky Tour) στα πιο αξιοθέατα ουράνια αντικείμενα που μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα από τη συγκεκριμένη τοποθεσία.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΟΠΤΙΚΑ CELESTRON

Η ενσωμάτωση τεχνολογίας WiFi είναι αυτή που κάνει το Astro Fi ιδιαίτερο, αλλά είναι τα οπτικά του που το κάνουν Celestron. Για περισσότερα από 50 χρόνια η Celestron έχει το προβάδισμα στην οπτική τεχνολογία – και όλη αυτή η εμπειρία έχει δώσει καρπούς στο Astro Fi 102. Αυτό το Maksutov-Cassegrainτ των 102 mm με πλήρως επιστρωμένα οπτικά προσφέρει εκπληκτική θέα των κρατήρων της Σελήνης, των δακτυλίων του Κρόνου, της Μεγάλης Κόκκινης Κηλίδας του Δία, του Νεφελώματος του Ωρίωνα, του Σφαιρικού Σμήνους του Ηρακλή και τόσων άλλων.• Χειριστείτε το τηλεσκόπιό σας μέσω του ενσωματωμένου WiFi, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή (app) Celestron SkyPortal για iPhone, iPad, και συσκευές που τρέχουν Android
• Το τηλεσκόπιο, τύπου Maksutov-Cassegrain, Astro Fi 102, με πλήρως επιστρωμένα οπτικά από γυαλί, προσφέρει εξαιρετική θέα της Σελήνης και των πλανητών, καθώς και αντικειμένων που βρίσκονται πέρα από το ηλιακό μας σύστημα (αντικείμενα του μακρινού διαστήματος).
• Ο δίσκος παρελκομένων έχει θέσεις για δύο προσοφθάλμια των 1,25 ιντσών και για διάφορα άλλα παρελκόμενα. Έχει, επίσης, μια περιοχή με λαστιχένια γράμμωση για την τοποθέτηση ενός smart phone ή ενός μικρού tablet.
• Περιλαμβάνονται ερευνητής StarPointer, 2 προσοφθάλμια Kellner και ένα διαγώνιο κάτοπτρο.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 7250
Οπτικός Σχεδιασμός Καταδιοπτρικό Maksutov-Cassegrain
Διάμετρος (mm) 102
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 1325
Εστιακός Λόγος (f/) 13
Στήριξη Αλταζιμουθιακή Ρομποτική AZ GoTo WiFi
Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας (Star Pointer)
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 204
Προσοφθάλμιο 10mm (132x), 25mm (53)

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 910 x 430 x 250 mm (7.25 Kg )

Διαγώνιο 1.25"
Τύπος στήριξης: Αυτοματοποιημένη αλταζιμουθιακή με μονό βραχίονα
Δίσκος παρελκομένων: Έχει ειδική θέση για το κινητό ή το tablet
Τρίποδας: Αλουμίνιο
Ανώτατη ωφέλιμη μεγέθυνση: 204x
Κατώτατη ωφέλιμη μεγέθυνση: 15x
Οριακό αστρικό μέγεθος: 12.5
Διακριτική ικανότητα (Rayleigh): 1.37 δευτερόλεπτα της μοίρας
Διακριτική ικανότητα (Dawes): 1.14 δευτερόλεπτα της μοίρας
Φωτοσυλλεκτική ικανότητα (σε σχέση με το ανθρώπινο μάτι): 212x
Οπτικές επιστρώσεις: Πλήρεις επιστρώσεις
Μήκος οπτικού σωλήνα: 15"
Ταχύτητες περιστροφής: Έως 3°/δευτερόλεπτο
Ταχύτητες παρακολούθησης: Αστρική, Ηλιακή, Σεληνιακή
Διαδικασίες ευθυγράμμισης: SkyAlign, 3-Star Align, Solar System Align
Θύρες επικοινωνίας: Βοηθητική θύρα για προαιρετικό χειριστήριο
Βάση δεδομένων: Πάνω από 120.000 αντικείμενα, μεταξύ των οποίων 220 από τα καλύτερα αντικείμενα του ηλιακού συστήματος και του βαθέως ουρανού

Βίντεο

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.