ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ 12V 60W ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Zoom

BAADER PLANETARIUM

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ 12V 60W ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

# BA-2457634

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο αντάπτορας ταχείας αποσύνδεσης είναι η λύση για δύο προβλήματα: Προστατεύει τη σήριξη από μηχανικές ζημιές που προκαλούνται από τα “τραβήγματα” στο καλώδιο και εξασφαλίζει καλύτερη συγκράτηση του καλωδίου στη βάση.

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ 12V 60W ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 

Ο αντάπτορας ταχείας αποσύνδεσης είναι η λύση για δύο προβλήματα: Προστατεύει τη σήριξη από μηχανικές ζημιές που προκαλούνται από τα “τραβήγματα” στο καλώδιο και εξασφαλίζει καλύτερη συγκράτηση του καλωδίου στη βάση. 

Μας ρωτάτε συχνά αν είναι δυνατόν να βιδωθεί το καλώδιο τροφοδοσίας στη βάση. Ο λόγος για αυτό είναι ότι πολλά καλώδια 12V δεν κουμπώνουν αρκετά σφιχτά και χάνουν εύκολα την επαφή. Δυστυχώς, ένα σταθερά συνδεδεμένο καλώδιο είναι μια πηγή κινδύνου που συχνά υποτιμάται: Εάν κάποιος σκοντάψει πάνω από το καλώδιο, στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να ρίξει κάτω μια ελαφριά στήριξη μαζί με το τηλεσκόπιο. Με βαριές, σταθερές στηρίξεις, το καλώδιο μπορεί να βιδωθεί (το οποίο μένει και απαρατήρητο ειδικά σε απομακρυσμένα παρατηρητήρια) και στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να σκιστεί το βύσμα από την πλακέτα του κυκλώματος. Και οι δύο περιπτώσεις είναι επιζήμιες προς την επισκευή. Γι 'αυτό προσφέρεται ο Αντάπτορας Ταχείας Αποσύνδεσης, ο οποίος εισάγει ένα προκαθορισμένο σημείο διακοπής και μπορεί απλά να συνδεθεί ξανά. Η αρχική πολικότητα του καλωδίου διατηρείται· δεν μπορείτε να τοποθετήσετε το βύσμα με λάθος πολικότητα. 

Ο αντάπτορας ταχείας αποσύνδεσης ταιριάζει επίσης πιο σταθερά στη σύνδεση ισχύος της βάσης από πολλά φθηνά καλώδια. Έτσι εκπληρώνεται η επιθυμία σύνδεσης του καλωδίου στη βάση για καλύτερη συγκράτηση, ακόμη και χωρίς τη δυνητικά επικίνδυνη σύνδεση με βίδες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.