Αντάπτορας T2/2” με υποδοχή για φίλτρα Μ48 Zoom

BAADER PLANETARIUM

Αντάπτορας T2/2” με υποδοχή για φίλτρα Μ48

# BA-1508035

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ στο T2 σύστημα συνδέσεων
Άμεσα διαθέσιμο
37,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 

 

Αντάπτορας T2/2” με υποδοχή για φίλτρα Μ48


Ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ στο T2 σύστημα συνδέσεων. Μετατρέπει τις 2’’ εσωτερικό σε Τ-2 εξωτερικό και διαθέτει εσωτερικό σπείρωμα Μ48 για υποδοχή των αντίστοιχων φίλτρων.

Συχνά η τοποθέτηση μιας κάμερας μετά από κάποιο πρίσμα Herschel ή Amici δημιουργεί μια πολύ μεγάλη οπτική απόσταση στο σύστημα με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εστίαση.
Το δαχτυλίδι αυτό τοποθετείται απευθείας στον σφιγκτήρα του προσοφθαλμίου 2 ″ και με τον τρόπο αυτό εξοικονομούνται 60 mm εστιακής απόστασης, απόσταση αρκετή για να είναι δυνατή η εστίαση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.