Αντάπτορας PUSHFIX 2″/1.25″ Zoom

BAADER PLANETARIUM

Αντάπτορας PUSHFIX 2″/1.25″

# BA-2408151

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αντάπτορας Baader Pushfix 2΄΄/1,25΄΄, με οπτικό μήκος 1mm.
Διαθέσιμο
41,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αντάπτορας Baader Pushfix 2΄΄/1,25΄΄

Οι συνηθισμένοι μετατροπείς 2” σε 1.25” έχουν οπτικό μήκος 6-10 mm με αποτέλεσμα σε κάποια τηλεσκόπια, κυρίως νευτώνεια, να μην μπορούμε για λίγα χιλιοστά να πετύχουμε την εστίαση. Ο αντάπτορας αυτός μετατρέπει τις 2” σε 1.25” με μόλις 1 χιλιοστό οπτικό μήκος! Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι οι 3 διαφορετικοί τρόποι συγκράτησης του προσοφθαλμίου:

1. ο κλασικός τρόπος με την βίδα συγκράτησης και τον δακτύλιο σύσφιξης.
2 αφαιρούμε την βίδα συγκράτησης και με μια βίδα που βρίσκεται μέσα στο σώμα του αντάπτορα εφαρμόζουμε μόνιμη δύναμη στον δακτύλιο σύσφιξης.
3. με 3 νάιλον βίδες με 120ο γωνία μεταξύ τους και με κατάλληλη ρύθμιση μπορούμε να βάζουμε και να βγάζουμε τα αξεσουάρ με ελαφρά πίεση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.