Αντάπτορας προσαρμογής 2' σε 1 1/4' με σπειρώματα Τ-2 Zoom

BAADER PLANETARIUM

Αντάπτορας προσαρμογής 2' σε 1 1/4' με σπειρώματα Τ-2

# BA-2408190

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κατασκευασμένος με τη γνωστή ποιότητα της Baader, ο αντάπτορας αυτός θα σας χρησιμεύσει για την προσαρμογή προσοφθαλμίων και αξεσουάρ του στάνταρ διαμετρήματος 31.8mm (1 ¼’’) σε τηλεσκόπια με εστιαστές 50.8mm (2’’)
Άμεσα διαθέσιμο
40,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αντάπτορας προσαρμογής 2” σε 1 ¼’’  

Κατασκευασμένος με τη γνωστή ποιότητα της BAADER, ο αντάπτορας αυτός θα σας χρησιμεύσει για την προσαρμογή προσοφθαλμίων και αξεσουάρ του στάνταρ διαμετρήματος  31.8mm (1 ¼’’) σε τηλεσκόπια με εστιαστές 50.8mm (2’’).

Ο αντάπτορας ενσωματώνει διάφορα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Ένα ελαστικό χάλκινο δαχτυλίδι στο εσωτερικό , εγγυάται την προστασία των προσοφθαλμίων σας από τις μικροφθορές. Χρησιμοποιούνται ακόμα, δύο μεγάλες ορειχάλκινες βίδες, έναντι μιας, που απέχουν μεταξύ τους 90ο . Η χρήση δύο βιδών σύσφιξης εξασφαλίζει πολύ καλή στήριξη του προσοφθαλμίου και αποφυγή της ταλάντευσης, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τις εφαρμογές απεικόνισης. Προς την πλευρά του τηλεσκοπίου, ο αντάπτορας διαθέτει σπείρωμα φίλτρων 48mm (φίλτρα 2’’), καθώς επίσης και ένα εσωτερικό σπείρωμα T2 που θα σας επιτρέψει να τον χρησιμοποιήσετε μαζί με τα άλλα τμήματα T2.
 
Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που  διακρίνει τον αντάπτορα από άλλους είναι το ότι περιλαμβάνει και εξωτερικό σπείρωμα T2 που περιβάλλει την υποδοχή του προσοφθαλμίου και καλύπτεται από ένα μετακινούμενο δαχτυλίδι. Αυτό το σπείρωμα επιτρέπει τη σύνδεση άλλων εξαρτημάτων T2. Έτσι, π.χ. μπορείτε να συνδέσετε τους σωλήνες προέκτασης T2 και να δημιουργήσετε ένα σύστημα φωτογράφησης με προβολή, εξαιρετικά άκαμπτο.

Για άλλη μια φορά η Baader δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τους δικούς σας δημιουργικούς συνδυασμούς.

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.