Αντάπτορας περιστροφής 360 μοιρών Evoframe για Evostar-72ED Zoom

SKYWATCHER

Αντάπτορας περιστροφής 360 μοιρών Evoframe για Evostar-72ED

# OV-20500

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο αντάπτορας αυτός επιτρέπει την περιστροφή κατά 360° της κάμερας με τον μειωτή εστιακού λόγου 0.85x της Skywatcher για το διοπτρικό τηλεσκόπιο Evostar-72ED

Προσωρινά Εξαντλημένο
29,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αντάπτορας περιστροφής 360 μοιρών Evoframe για Evostar-72ED

Ο αντάπτορας αυτός επιτρέπει την περιστροφή κατά 360° της κάμερας με τον μειωτή εστιακού λόγου 0.85x της Skywatcher για το διοπτρικό τηλεσκόπιο Evostar-72ED. Είναι ιδανικός για την επιλογή του κατάλληλου προσανατολισμού της κάμερας χωρίς την απώλεια εστίασης. Βιδώνει απ' ευθείας πάνω στον εστιαστή του Evostar-72ED και ο προσανατολισμός του στερεώνεται με τρείς βίδες σύσφιξης. 

Χαρακτηριστικά

  • Επιτρέπει την εύκολη περιστροφή 360° της κάμερας
  • Αντιολισθητικό σπείρωμα ασφαλείας
  • Ανοδιωμένο αλουμίνιο
  • Δέχεται φίλτρα αστρονομίας 2"
  • Εύκολη εφαρμογή

Σημείωση 1: Μόνο πλήρως συμβατό με το Evostar-72ED OTA (έκδοση κοντού σωλήνα) που αποστέλλεται από τον Δεκέμβριο του 2019. Οι προηγούμενες εκδόσεις του τηλεσκοπίου ενδέχεται να μην εστιάζουν με ορισμένες κάμερες κατά τη χρήση του αντάπτορα περιστροφής. 

Σημείωση 1: Ο αντάπτορας αυτός για το Evostar-72ED, έχει σπείρωμα M56 για χρήση με τον Μειωτή Εστιακού Λόγου 0.85x για Evostar-72ED της Skywatcher.
Δεν ταιριάζει με το Field Flattener της OVL.

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.