Αντάπτορας Παράλληλης Φωτογ/σης  για τα Nexstar 5,6 & 8 SE Zoom

CELESTRON

Αντάπτορας Παράλληλης Φωτογ/σης για τα Nexstar 5,6 & 8 SE

# CE93609

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η βάση τύπου piggyback της Celestron είναι ένα θαυμάσιο εξάρτημα για κάθε παρατηρητή που ενδιαφέρεται για την αστροφωτογράφηση βαθέως ουρανού.

Άμεσα διαθέσιμο
37,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Βάση piggyback για τα Nexstar 5,6 & 8 SEΗ βάση τύπου piggyback της Celestron είναι ένα θαυμάσιο εξάρτημα για κάθε παρατηρητή που ενδιαφέρεται για την αστροφωτογράφηση βαθέως ουρανού. Αυτή η βάση σάς επιτρέπει να προσαρτήσετε τη φωτογραφική μηχανή σας, μαζί με το φακό της, πάνω στη ράχη του τηλεσκοπίου, δίνοντας τη δυνατότητα φωτογράφησης με έναν κανονικό ή ευρυγώνιο φακό ενώ η οδήγηση γίνεται μέσα από το τηλεσκόπιο.

Ο αντάπτορας τύπου piggyback προσαρτάται στο πίσω μέρος των τηλεσκοπίων Nexstar 5 SE, Nexstar 6 SE & Nexstar 8 SE.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.