ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ MAKSUTOV ΣΕ S/C Zoom

GEOPTIK

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ MAKSUTOV ΣΕ S/C

# GE-30A188

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Χρησιμοποιείστε στο Maksutov τηλεσκόπιό σας, αξεσουάρ που μέχρι τώρα προορίζονταν αποκλειστικά για τα Schmidt-Cassegrain
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
38,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΜΑΚSUTOV σε S/CΤο εξάρτημα αυτό είναι ένας δακτύλιος από αλουμίνιο/μπρούντζο, με διπλό σπείρωμα: το εσωτερικό σπείρωμα αρμόζει στην οπτική έξοδο τηλεσκοπίου τύπου Maksutov, ενώ το εξωτερικό σπείρωμα δέχεται όλα τα αξεσουάρ των τηλεσκοπίων τύπου Schmidt-Cassegrain. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε στο Maksutov τηλεσκόπιό σας, αξεσουάρ που μέχρι τώρα προορίζονταν αποκλειστικά για τα Schmidt-Cassegrain, όπως π.χ. Radial Guider για οδήγηση μέσω του τηλεσκοπίου, μειωτή εστιακού λόγου (focal reducer) κ.ά.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 20

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.