Αντάπτορας Μ43/SP54 για Hyperion Zoom MARK III Zoom

BAADER PLANETARIUM

Αντάπτορας Μ43/SP54 για Hyperion Zoom MARK III

# BA-2958086

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο νέος προσαρμογέας φωτογραφικού φακού M43/SP54 δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του νέου Mark III Hyperion Zoom να χρησιμοποιήσει όλους τους φωτογραφικούς δακτυλίους προσαρμογής φακού SP54 όπως και στα αρχικά Hyperion Zoom Mark I και Mark II.
Προσωρινά Εξαντλημένο
31,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αντάπτορας Μ43/SP54 για Hyperion Zoom MARK III


Το Hyperion Zoom Mark III διαθέτει ένα αφαιρούμενο προσοφθάλμιο παρέκταμα προκειμένου να παρέχει επαρκή χώρο για τη μύτη του χρήστη, όταν χρησιμοποιείται με Binoviewer. Ως εκ τούτου, το σπείρωμα για φωτογραφική μηχανή στο πάνω μέρος του προσοφθαλμίου είναι πλέον 43 mm. Ο νέος προσαρμογέας φωτογραφικού φακού M43/SP54 (# 2958086) δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του νέου Mark III Hyperion Zoom να χρησιμοποιήσει όλους τους φωτογραφικούς δακτυλίους προσαρμογής φακού SP54 όπως και στα αρχικά Hyperion Zoom Mark I και Mark II.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.