Αντάπτορας για στήριξη ΑΖ3 Zoom

SKYWATCHER

Αντάπτορας για στήριξη ΑΖ3

# AOADAPTAZ3

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Πλάκα προσαρμογής για την προσάρτηση διοπτρών, φωτογραφικών μηχανών και άλλων παρελκομένων πάνω στον Τρίποδα SkyWatcher AZ3.
Άμεσα διαθέσιμο
33,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αντάπτορας για στήριξη ΑΖ3

Αυτή η πλάκα προσαρμογής επιτρέπει τη χρήση διοπτρών επίγειας παρατήρησης, φωτογραφικών μηχανών και άλλων παρελκόμενων που έχουν στάνταρ σπείρωμα για φωτογραφικό τρίποδα πάνω στον Τρίποδα SkyWatcher AZ3. Η πλάκα βιδώνει απευθείας στις δύο οπές στην πάνω πλάκα του AZ3, ενώ το σπείρωμα διαθέτει δακτύλιο σύσφιξης, ώστε οι διόπτρες και οι φωτογραφικές μηχανές να συνδέονται και να αποσυνδέονται χωρίς εργαλεία.

Επιπλέον Πληροφορίες
 

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.